Кримчанка Джамала записала пісню «Шлях додому». Відео

3227 0
18 травня, у день пам’яті депортації кримських татар, кримчанка Джамала представила сингл під назвою «Шлях додому». Автором музики традиційно виступила сама співачка.
фото: facebook

фото: facebook

Тато і бабуся розповідали Джамалі про складне повернення кримських татар на Батьківщину. І пісня «Шлях додому», за словами співачки, – це продовження її розмови батьком.

«Коли я їхала з батьківського дому на навчання, проводжаючи, він завжди мені казав: «Artıñnı Unutma», – так говорять тим, хто йде з дому, щоб пам'ятали, що у них є будинок, не затримувалися. А в кінці додавав: «Özüñe baq» – бережи себе і починай з себе», – розповіла Джамала.

«Часто батьки, проводжаючи нас, говорять такі слова. Тому що вони знають, що на нашому шляху зустрічаються розчарування, образи і безліч перепон. Це пісня-сповідь. Я присвячую її всім, хто шукає свій шлях додому! Дім – це місце, де тебе люблять і чекають, і не завжди це місце позначене штампом в паспорті», – зауважила співачка. 

Джерело: Українська правда. Життя

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!