Кримчани у Львові випікають пахлаву, щоб підтримати фонд звільнення Криму

4140 3
Кримський підприємець Рустем Еміріалієв, який переселився до Львова у зв'язку з анексією Росії півострова, налагодив в місті виробництво популярних кримських ласощів – пахлави.

Він випускає популярні кримські ласощі з липня в одному з орендованих кондитерських цехів. Покупцями товару є місцеві торгові точки, а також кафе і ресторани, розповів Рустем Еміріалієв порталу "События Крыма".

При цьому на упаковках з пахлавою вказано, що "частина коштів від реалізації йде на підтримку фонду звільнення Криму від окупації".

Читайте також: У Львові родина кримських татар відкрила ресторан 

"Частина грошей від продажу буде йти на інформаційну роботу, на поширення правди серед кримчан, – розповів підприємець. – Крім того, ми маємо намір організувати навчання чоловіків-переселенців з Криму військовій справі, щоб усі охочі змогли брати участь у визволенні своєї батьківщини. Найближчим часом планується зустріч з військовими для організації військової підготовки кримських добровольців і стрільб на Яворівському полігоні".

Рустем Еміріалієв відомий тим, що раніше відкрив у Львові кілька точок з продажу іншого відомого в Криму продукту – чебуреків. Кримські чебуречні, продають більш ніж десять видів чебуреків, що користуються чималою популярністю. Працівниками як торгових точок підприємця, так і нового кондитерського цеху, є кримчани, які переїхали до Львова.


Читайте також:
16 Липня, 2014 12:39
Антон А адреси точок чебуреків і пахлави?!
16 Липня, 2014 00:35
Вітек Невже ви не бачите. Це йде заброска диверсантів. це майбутні кремлівські партизани у нас за спинами. Женіть їх звідси у Московію.
15 Липня, 2014 23:02
Х удачи клоунам
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!