Політична реклама

Кримчани зможуть продовжувати навчання у Львові

1172 0
Кримчан, які їдуть до Львова, обіцяють забезпечити не лише житлом і харчами. Для їхніх дітей створять усі умови для подальшого навчання: якщо вони у Криму ходили в художню чи музичну школу, у Львові матимуть змогу продовжити навчання.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив депутат Львівської обласної ради Орест Шейка, повідомляє  Zik.

Він зазначив, що станом на сьогодні небагато кримчан виявили бажання погостювати у Львові.

«Сюди їде дуже мало сімей з Криму, бо жінки залишаються зі своїми чоловіками і стають живим щитом перед військовими частинами», – пояснив він і додав, що зараз на захід України приїхало кілька сімей. Деякі з них прибули до родичів.

Водночас він додав, що наразі влаштувати дитину в такий навчальний заклад просьб не надходило. Однак один із керівників Євромайдану у Сімферополі попросив львівську владу допомогти перевести його сина сюди на навчання в юридичний коледж. Також за захистом своїх родин звертаються і кримські журналісти, які правдиво висвітлюють події на півострові.

«Ми готові підтримати їхні сім’ї, щоб вони знали, за яку державу вони стоять проти агресора», – заявив депутат.

Львів’ян, які хочуть прийняти гостей з Криму, просять звертатись за телефоном 063 97 84 003. На цей номер потрібно надіслати sms з ім’ям контактної особи, адресою та кількістю людей, яких зможете прийняти.

Мешканців Криму, яким потрібне тимчасове проживання у Львові, просять звертатись за телефоном 096 21 28 200 (Олег).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!