«Кримська перепічка» влаштовує майстер-класи для дітей та благодійний ярмарок

1620 0
Свято почнеться сьогодні о 18.00 год.
Фото: Кримська перепічка

Фото: Кримська перепічка

У Львові пекарня «Кримська перепічка», яку відкрили у ТЦ «Інтерсіті» переселенці з Криму, влаштовує свято до Дня захисту дітей. Усіх охочих запрошують сьогодні на дитячий майданчик перед торговим центром. 

Читайте також: Львів’яни вийшли на підтримку «Кримської перепічки» і підприємців ТЦ на Сихові

На святі будуть майстер-класи, чарівні кульки, бульбашкове шоу, улюблений мім всіх дітей, смаколики від «Кримської перепічки» та аква-грим від дитячого простору «Світ Личка».

На території також буде невеличкий благодійний ярмарок для маленького Нікіти, якому встановили діагноз «гостра лімфобласна лейкемія». Виручені із ярмарку кошти скерують на купівлю життєво необхідного препарата «Дерзалекс» для імуносупресивної терапії.

Нагадаємо, що 29 травня відбулася акція на підтримку «Кримської перепічки» і підприємців ТЦ на Сихові. Власник «Інтергал-буд» торгового центру вимагає від орендарів звільнити усі приміщення на першому поверсі. Пекарню заснували у 2015 році.

Договір пекарні про оренду в ТЦ «Інтерсіті» дійсний до жовтня цього року, однак його розривають достроково. Відомо, що «Кримська перепічка» підготувала заяву в суд, а усі підприємці першого поверху торгового центру підготували колективне звернення.

Водночас у компанії повідомили, що термін дії договорів з орендарями закінчується 30 листопада 2021 року. І що вони попросили звільнити орендоване приміщення через запланований капремонт. Тут зазначають, що ТЦ спорудили ще у 2009 році, 12 років тому, тож тепер виникла потреба провести ремонт, починаючи із перших поверхів. Задля безпеки адміністрація закриє доступ до першого поверху. У компанії повідомляють, що закінчать ремонтні роботи до кінця 2021 року, а відкриють оновлений ТЦ у січні-лютому 2022 року.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!