Політична реклама

Кримські вина у Львові не подорожчають

1580 0
Проблем з постачанням кримських вин до Львова наразі немає. Про це tvoemisto.tv повідомили у компаніях, продукція яких представлена у магазинах міста.

Вина торгової марки «Inkerman» наразі доставляють до Львова як і раніше з українською акцизною маркою.

«Ми є українською компанію і постачаємо свої товари в Україну як і раніше. Відповідно ціни зараз також залишаються незмінними, принаймні у зв’язку з політичною ситуацією вони поки що не підвищилися», – повідомив tvoemisto.tv директор з логістики компанії «Inkerman» Андрій Орєхов.

Також він додав, що на виїзді з Криму зарає є два кордони – російський та український, на яких перевіряють людей. До товару претензій у прикордонників наразі немає.

Водночас як повідомив tvoemisto.tv начальник відділу продажів та маркетингу «Торгового дому «Масандра» Валерій Зенцов, складності у поставці вин пов’язані з роботою банків, так як виникають проблеми з проплатою.

Натомість партнери у компанії залишилися ті самі, відповідно, постачати вина наразі будуть у звичному режимі. Також Валерій Зенцов зазначив, що піднімати ціни на вина «Масандра» поки не планують.

«Взагалі ми намагаємося не піднімати різко ціну і протягом року вона залишається сталою», – додав він.

 

ТЕГИ: вино, крим

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!