«Кримський міст на біс». «Укрпошта» анонсувала нову поштову марку

869 0
Марки будуть в продажі вже від завтра, 4 листопада.
Фото: Укрпошта

Фото: Укрпошта

Укрпошта анонсувала нову поштову марку «Кримський міст на біс». Придбати марку можна з 4 листопада у всіх відділеннях Укрпошти, на офіційному сайті та у маркетплейсах.

Джерело: Укрпошта

Як зазначають у пресслужбі компанії, щоб підвищити колекційну цінність марок, їх тираж зменшили порівняно з анонсованим. Передбачено 2.1 млн поштових марок або 300 тисяч маркових аркушів, з яких 77 тисяч вже передзамовили. Номінальна вартість – М (бо міст), що коштує 18 грн за марку або 126 грн за аркуш з 7 марок.

Також окрім основного сюжету, марка містить ще декілька яскравих деталей:

  • недопалок у руках героїні як натяк на те, що окупанти дотримуються вказівки «не курити де попало – курити там, де ще не попало»;
  • автівку окупантів, що летить у прірву й губить награбоване;
  • Байрактар, що «ненароком» пролітає над мостом;
  • знищений ворожий танк.

 

Читайте також: Поштову марку з російським кораблем продали на благодійному аукціоні за 5 млн грн

До поштової марки також випустять конверт «Перший день», немаркований художній конверт та листівку. На придбання діятимуть обмеження – до 10 маркових аркушів, 10 художніх конвертів та 10 листівок в одному онлайн-замовленні. Конверт  «Перший день» можна придбати лише у відділеннях Укрпошти, і не більш ніж два екземпляри одразу.

Нагадаємо, що поштовий оператор «Укрпошта» запропонував українцям п’ять варіантів різдвяних поштових марок, серед яких вони зможуть обрати найкращий ескіз.

Ірина Давосир

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!