Політична реклама

Кубок Євро-2012 у Львові виставлять 24-25 травня

1442 0
23-25 травня у рамках проекту «Зустрінь Кубок» європейський трофей привезуть до Львова. Про це повідомляє Медіа-центр «Львів 2012».
Фото zaxid.net

Фото zaxid.net

Перехідний трофей Чемпіонату Європи з футболу буде розміщено на площі перед Театром опери та балету ім. Соломії Крушельницької для огляду та фотографування.

23 травня Кубок прибуде до Львова – з цієї нагоди відбудеться прес-конференція та урочистий парад. 

А протягом 24-25 травня з 10:00 до 20:00 до Кубка буде відкритий доступ. Усіх бажаючих фотографуватимуть безкоштовно біля Кубку, а на виході ви отримаєте номер фотознімка, котрий можна буде собі завантажити із сайту uefa.com (розділ «УЄФА Євро-2012», в меню «Більше», далі – «Трофі-тур»).

Крім того, біля Кубка буде невелике фан-містечко, котре запропонує відвідувачам конкурси та розваги на тематику Євро-2012. Участь у заходах проекту «Зустрінь Кубок» – безкоштовна.

Додамо, що окрім львів’ян побачать також жителі Донецька, Харкова, Києва, Івано-Франківська, Одеси і Дніпропетровська.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!