Кубок, за який змагатимуться «Шахтар» та «Динамо» у Львові, виставлять біля Ратуші

1387 0
22 липня львівський стадіон «Арена Львів» прийматиме матч «Інтер Суперкубка України-2014», який між собою проведуть донецький клуб «Шахтар» та київський клуб «Динамо». Розпочнеться гра о 21:00. За декілька днів до матчу Кубок буде виставлено на площі Ринок біля входу в Ратушу.
Фото: inter.ua

Фото: inter.ua

Кубок виставлять для того, аби кожен охочий міг побачити й сфотографуватись біля нього, повідомив начальник управління внутрішньої політики ЛМР Андрій Шевців, інформує прес-служба Львівської міськради. 

«Стартовий свисток у зустрічі між донецьким «Шахтарем» та київським «Динамо» пролунає о 21:00 22 липня. Безпосередньо матчу передуватиме урочиста церемонія відкриття із врученням індивідуальних нагород лауреатам попереднього футбольного сезону. Тому радимо заздалегідь приходити на стадіон. Вхід відкриється з 19:00 години», – зазначено у повідомленні організаторів матчу.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!