Кудлаті компаньйони шукають новий дім у Львові. Фото

2121 1
ЛКП «Лев» пропонує вісім песиків на прилаштування.
Фото: ЛКП Лев

Фото: ЛКП Лев

Львівське комунальне підприємство «Лев» шукає господарів для восьми песиків. Познайомитись з чотирилапими та написати заяву на їхній прихисток можна на вул. Промисловій, 59 щодня.

Крихітна Фіна потрапила до ЛКП «Лев» без жодних ідентифікаційних знаків. Маленька собачка трішки більша за котика і стане улюбленцем мрії для сім‘ї, де є діти, які б змогли гуляти з Фіною на повідку.

Кудлата красуня Елла – в міру активна собака, добре піддається навчанню, стане другом і охоронцем своєї нової родини.

Молодий і активний Лайн хоче потрапити у сім‘ю, яка б змогла займатися його вихованням. Для своїх господарів Лайн стане вірним другом і охоронцем.

Абба – молода хвостата, якій по віку близько року. Чотирилапа мріє про свою людину, яка її ніколи не зрадить. Для своїх господаів Абба стане другом і цікавим компаньйоном.

Молодий, розумний і пильний Чингіз наразі проходить навчання з кінологом. Енергійний собака стане чудовим другом для людей, які ведуть активний спосіб життя, зможуть продовжити навчання з Чингізом і забезпечать йому щоденні довготривалі прогулянки.

Спостережливий охоронець Вест. Для свого господаря собака стане не лише вірним другом, а й цікавим компаньйоном.

Молода собачка з сумними очима Люсі. Внаслідок життя на вулиці, чотирилапа трохи налякана, але любить увагу людей. У колі люблячої сім‘ї Люсі стане для своїх господарів другом і охоронцем.

Сірі також трохи налякана через життя на вулиці. Наразі чотирилапа проходить курс соціалізації і навчання з кінологом.

Фото: Ірина Шелест


Читайте також:
24 Лютого, 2020 10:12
1 Давайте спочатку евакуюємо vip-песика з Китаю, а вже потім, будемо думати про прихисток для бездомних простих песиків. За тії гроші, що будуть потрачені на процедуру з повернення "китайського песика" , можна було би збудувати елітні буди-люкс для всіх простих песиків України.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!