Куди летіли ракети під час масштабної повітряної тривоги в Україні

2865 0
У низці областей росіяни поцілили по обʼєктах енергетики. В деяких населених пунктів вже нема світла та води.
Фото умовне

Фото умовне

Уранці сьогодні, 22 жовтня, оголосили масштабну повітряну тривогу по всій Україні. Після цього вибухи пролунали у низці українських областей. Зокрема, відначають прильоти по обʼєктах енергетики.

Спершу стало відомо про вибухи в Одеській області – росіяни поцілили в обʼєкт енергетичної інфраструктури. Водночас на Київщині, за інформацією голови ОВА Олексія Кулеби, спрацювала ППО. Над областю піднявся стяг диму. Міський голова Києва Віталій Кличко зазначив, що кілька ракет, які летіли до столиці, збили в області сили ППО.

Читайте також: ЗСУ збивають вже 85% «Шахедів»

Пізніше вибухи було чутно на Хмельниччині та Рівненщині, а також у Волинській області. У деяких населених пунктів цих областей зникло світло, погірщився звʼязок. Мешканців закликали зробити запаси води, бо невдовзі її теж не буде. Окрім цього, відомо про вибух в Черкаській області. За повідомленням ОК «Південь», росіяни влучили в обʼєкт критичної інфраструктури, на місці виникла пожежа.

Нагадаємо, що у Львівській області спрацювала ППО.

 

Ольга Коваль

________________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми – про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!