Куди літатимуть українські авіакомпанії: перелік рекомендованих напрямків

2537 0
Комісія Державіаслужби рекомендувала голові служби видати низку призначень на маршрути українським авіакомпаніям.
фото: xvatit.com

фото: xvatit.com

Так, «Чорноморські авіалінії» отримають право виконувати польоти в інших країнах, зокрема в низці пунктів Польщі, Великої Британії, Ірану та Іраку.

Авіакомпанії «Дніпроавіа» дозволять регулярно літати за маршрутом Дніпро-Острава. МАУ зможе літати з Києва в Будапешт, Копенгаген, Гамбург, Каїр, Шанхай і Бішкек, а також з Києва до Полтави, Ужгорода та Херсона.

«Розі Вітрів» рекомендовано видати права на чартери із Запоріжжя в Анталію, а також на чартери з Києва, Одеси та Вінниці в Тель-Авів на період святкування Єврейського Нового року для перевезення паломницьких хасидських груп. З тією ж метою компанії «Дарт» рекомендовано видати призначення на чартери за тим самим маршрутам.

Авіакомпанії «Браво» рекомендовано видати права на регулярні польоти з Києва до Любліна, Тунісу, Попрада, Рас-ель-Хайма і з Рівного до Любліна, а також на чартери з Києва в Зальцбург, Киттилу, Шарм-ель-Шейх, Хургаду, з Кривого Рогу в Хургаду і з Рівного в Хургаду.

Читайте також: У вересні Львів започатковує авіасполучення з Литвою: ціни, розклад

Нагадаємо, 17 серпня, білоруська авіакомпанія «БелАвіа» здійснила перший регулярний рейс за маршрутом Мінськ-Львів-Мінськ.

Джерело: finance.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!