Куди львів’янам скаржитися на погану роботу електротранспорту

16083 4
Офіційний сайт ЛКП «Львівелектротрансу» ще в розробці.
фото: Львівський портал

фото: Львівський портал

Львів’яни регулярно скаржаться у соцмережах на незадовільну роботу львівського електротранспорту або ж водіїв трамваїв та тролейбусів. Зокрема, Юлія Берт у групі Варта1 у Facebook нарікає на водійку тролейбусу №13, через рвучке водіння якої жінка впала, забила коліно та зламала парасолю. Tvoemisto.tv дізналося, куди можна скаржитися львів’янам на незадовільний сервіс.

За словами речника «Львівелектротрансу» Івана Бондаря, скаржитися можна через Facebook-сторінку компанії, її приймальню, гарячу лінію міста та управління транспорту.

Контакти приймальні ЛКП «Львівелектротранс»: 032-238-68-50, 032-238-28-45, 067-370-47-73, [email protected].

Гаряча лінія міста – 15-80 або 032-297-59-11.

Контакти управління транспорту: 032-261-55-66, [email protected], Facebook-сторінка – за посиланням.

Читайте також: Куди скаржитися львів'янам на неякісний громадський транспорт?

«Скаржитися можна всіма можливими способами. Можна навіть мені написати в приватні повідомлення у Facebook. Це все буде потрактовано серйозно, буде відповідний розгляд та реакція», – говорить він.

Крім того, зараз у розробці є сайт ЛКП: «Він ще має бути трохи доповнений, і невдовзі там буде регулярно з'являтися інформація. І там можна буде подавати скарги через онлайн-форму», – додає Іван Бондар.

Для того, щоб поскаржитися на технічний стан львівського електротранспорту, необхідно вказати інвентарний номер трамвая або тролейбуса. Щоб поскаржитися на порушення з боку працівників «Львівелетротрансу», окрім інвентарного номера, потрібно вказати номер маршруту, час та місце (назву зупинки) інциденту.


Читайте також:
7 Березня, 2020 19:20
Вікторія Жахливий розклад маршруту тролейбусів, їдуть як хочуть, ждати потрібно по 30-50 хв, на кінцевій стоїть по чотири тролейбуси і не один не їде, не важливо який час, чи погода, люди на роботу запізнюються бо в них:»обід, перерва, депо» Відразу у всіх чотирьох. Перед самим носом закривають двері і стоять паро секунд і не відкриють, щоб зайшла людина яка добігла( а це секунди відкрити і знов закрити як зайде людина)
3 Березня, 2020 15:26
Михайло Сьогодні о 14:55 два котролери перевіряли мій квиток. Він був куплений 2 дні тому сьогодні прокомпостував вони пристали
через те що він компостований 2 рази. Номера жетона (032/023). Їхало 3 наркомана вони нечіпали їх хоча вони квитка немали. А до мене вчіпились. Відмовлялись сфотографувати їхній жетон хоча я маю повне право так як вони при виконанні обовязків. Тролейбус номер 23
3 Березня, 2020 13:07
Yidjuna Контролери,що працюють в наших трамваях терористи справжні рекетири.Мало їзджю трамваєм і тепер вже ніколи не поїду.Розуміння того,що кожен виконує свою роботу і має це робити якісно....Але любов до рідного міста та рекомендації на відвідування туристами два голоси втратило.Питання : чому ж нахаб які відкрито говорять я не платив і не буду відпускають і нічого не ро[***],а людину яка на моїх очах не вміла купити квиток.
24 Жовтня, 2017 21:48
Остап Скаржитись думаю, найкраще сюди: [***]://ukc.gov.ua/
Щодо того, що хтось впав в салоні трамвая чи тролейбуса то перш ніж скаржитись прочитайте правила користування електротранспортом [***]://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z1274-06 , які зобовязують пасажира під час руху стояти обличчям по ходу руху і триматися за поручні. Може водій має тримати пасажира чи здійснити наїзд на пішохода чи інше авто.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!