На яких маршрутах планують запустити нові автобуси великого класу у Львові

10806 2
Першочергово нові автобуси мають запустити на маршрути, де не їздить електротранспорт.
Фото: electron.ua

Фото: electron.ua

Нові автобуси, які до кінця року придбають для комунального АТП-1, планують запустити на маршрути, де не курсують тролейбуси та трамваї. Про це під час прямого ефіру на сторінці Гарячої лінії Львова у Facebook повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Читайте також: Чому досі не оголосили конкурс перевізників у Львові

«Логіка така: ми мусимо пустити автобуси туди, де немає тролейбуса або трамвая. Під таку логіку підпадають Рясне, Винники, Рудно, Галицьке перехрестя», — сказав Андрій Білий.

Крім цього, він додав, що додаткові автобуси випускатимуть на маршрути, які необхідно «підсилити» новими одиницями. Він додав, що зокрема така потреба є на Сихові, Підзамче та у районі АС-3 (городоцький напрямок).

«Є певні маршрути, де кількість людей у спальних районах вже потребує великого транспорту», — додав Андрій Білий.

Читайте також: Львівські депутати підтримали петицію про відмову від маршруток

Нагадаємо, до кінця цього року Львів закупить 150 автобусів, із яких 100 у білоруського виробника МАЗ та 50 у львівського ТОВ СП «Електротранс». Перша партія автобусів має прибути у вересні.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
25 Липня, 2018 22:49
перехожий а що там на рахунок левандівки? чому б не пустити великі автобуси на 20-й маршрут? він ппц який популярний... купа пільговиків...
електротраспорт (12-й трамвай) їздить, але толку з нього мало. ним доберешся хіба до університету, при чому хвилин за 40. колись хоч 18 велика їздила. тепер ні. самі бидловозки на наш район перекинули, і то ше й гнилі через одну
23 Липня, 2018 17:20
Володимир Шановні чиновники,
чому ви зовсім не помічаєте вулиці Пасічної. Що затуляє вам очі. На Пасічній немає ні трамвая, ні тролейбуса, ні жодного комунального автобуса, ні жодного великогабаритного автобуса (не маршрутки). Чому ви не включаєте Пасічну до списку вулиць де мають курсувати великогабаритні автобуси? Чим та Пасічна вам так допекла? До Рясного їздить великогабаритний 1а, до Винник великогабаритний 5а,на Галицьке перехрестя великлгабаритних автобусів декілька маршрутів. Де та логіка про яку ви говорите?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!