Куди найчастіше літають львів'яни. 5 найпопулярніших напрямків

4578 0
За інформацією міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького у травні авіаперевезеннями скористалися 86,5 тис. пасажирів, що на 44,6% більше, ніж аналогічного періоду минулого року (59,8 тис. пасажирів).
Фото: ednist.info

Фото: ednist.info

На  внутрішніх рейсах перевезено 14,6 тис. пасажирів (17%), на міжнародних – 71,9 тис. пасажирів (83%). Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Найпопулярнішими напрямками за пасажиропотоком стали Стамбул (SAW, IST), Анталія, Бориспіль (KBP), Варшава та Відень.

Кількість рейсів, виконаних у травні з/до ДП «МА "Львів" ім. Данила Галицького», становила 1015, з них 790 (78%) міжнародних і 225 (22%) внутрішніх рейсів.

Читайте також: МАУ запроваджує знижки на авіаквитки в ЄС з нагоди безвізу 

Найбільшу кількість пасажирів у травні перевезли авіакомпанії: Міжнародні Авіалінії України, Азур Ейр Україна, LOT Polish Airlines, Pegasus Airlines і Austrian Airlines. Найбільше рейсів було здійснено наступними авіакомпаніями: Міжнародні Авіалінії України, LOT Polish Airlines, Austrian Airlines, Belavia і Lufthansa.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!