Куди найчастіше літають зі Львова з пересадками. Найпопулярніші маршрути

4429 0
Найпопулярнішим маршрутом до Європи є Франкфурт, а до країн Північної Америки — Чикаґо.
Фото: senfil.net

Фото: senfil.net

У Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького підрахували, куди найчастіше з пересадками літають пасажири зі Львова, пише avianews.com.

Читайте також: Тетяна Романовська та її рекорди у львівському аеропорту

Найчастіше зі Львова з пересадками літають у міста Північної Америки, про що свідчить статистика, яку на відзначенні Дня туризму озвучила директорка львівського аеропорту Тетяна Романовська. Найчастіше з пересадками зі Львова у 2018 році літали у період із березня по серпень.

Зокрема до чикаґського аеропорту О’Хара за останні три місяці відправились 10 261 пасажир, в нью-йоркський аеропорт Джона Кеннеді — 9 362 пасажири, до іншого аеропорту Ньюарк, що неподалік Нью-Йорка, відправились 2 989 пасажири, до Торонто полетіли 9 661 пасажир, а до вашингтонського аеропорту Даллеса — 2 100 пасажирів.

Читайте також: Ryanair змінив правила перевезення ручної поклажі

Серед європейських напрямків, найпопулярнішим серед львів’ян є Франкфурт, куди за останні три місяці вилетіли 4 591 пасажир, 4 453 пасажири з пересадками полетіли до Барселони, 4 013 — до Амстердама, а ще 3 977 — до Мадрида.

Найпопулярнішим маршрутом до країн Азії стали два курорти Туреччини — Ізмір та Анталія, куди зі Львова з пересадками полетіли відповідно 3 182 та 1 956 пасажирів. 

Читайте також: В аеропорту «Львів» можуть побудувати новий термінал

Нагадаємо, у Львівському аеропорті повідомили, що ведуть перемовини з українськими та міжнародними авіакомпаніями щодо запуску рейсів до Чикаґо, Нью-Йорка, Торонто, Вашингтона, Парижа та Лісабона.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!