Куди піти на День Незалежності у Львові. Програма заходів

8581 0
Цьогоріч Львів вирішив відмовитись від гучних святкувань, а, натоміть, провести заходи, спрямовані на об'єднання львів’ян навколо ідеї згуртування та допомоги воїнам АТО. Про це Tvoemisto.tv розповіла в.о. керівника відділу маркетингу та культурних індустрій управління культури ЛМР Богдана Брилинська. Пропонуємо вам програму заходів у Львові, приурочених до Дня Незалежності України, які пройдуть під гаслом «Країна вартує твоїх зусиль».
фото: girnyk.com.ua, md-eksperiment.org, poltava.to, zhashkiv. info, ogo.ua

фото: girnyk.com.ua, md-eksperiment.org, poltava.to, zhashkiv. info, ogo.ua

Коли? 22 серпня з 12:00 до 13:30.

Де? За маршрутом: пл. Ринок — вул. Памви Беринди — просп. Свободи — пл. А. Міцкевича — просп. Т. Шевченка — вул. М. Грушевського — вул. І. Франка — пл. І. Франка — вул. Д. Вітовського.

Що? Парад військових оркестрів у межах заходу «Фестиваль Львівського».

 

Коли? з 22 серпня до 6 вересня із 20:30 до 22:00

Де? на вул Леся Курбаса,

Що?  3D-мапінг «Країна вартує твоїх зусиль».

 

Коли? 23 серпня о 12:30.

Де? На Личаківському кладовищі.

 Що? Поминальне віче в пам`ять про загиблих захисників нашої країни. Заупокійна молитва відбудеться на полі почесних поховань № 76, де урочисто піднімуть державний прапор України.

 

Коли? 24 серпня о 17:00 .

Де? На площі перед Оперним театром (пр. Свободи).

Що? Акафіст до Пресвятої Богородиці за мир і ласку для України. Спільна молитва розпочнеться Виконуватиме Акафіст Львівська державна академічна чоловіча хорова капела «Дударик».

 

Коли? 24 серпня з 15:00 до 19:00.

Де? У Музеї народної архітектури та побуту у Львові (вул. Чернеча Гора, 1).

Що? Благодійний спортивний фестиваль «Молодь, майбутнє, Україна».

 

Коли? 24 серпня з 12:00 до 15:00.

Де? В Левандівському парку (вул. Повітряна) .

Що? Захід під назвою «На Левандівці більше хорів». Хори зі Львова виступатимуть із патріотичними піснями. В парку відбудуться спортивні забави та виставка Меморіального музею ім. Р. Шухевича. Серед учасників: Народний дім «Левандівка», ЛКП «Культурно-мистецький центр Супутник», Народний дім «Білогорща».

 

Коли? 24 серпня, початок о 10:00.

Де? У парку Культури та відпочинку імені Хмельницького.

Що? Патріотичне родинне свято «Моя маленька незалежність». На львів’ян та гостей міста чекатимуть колоритний ярмарок вітчизняної продукції, класична українська кухня, силове шоу для дітей «Маленький богатир», відкрите функціональне тренування із кросфіту, козацькі розваги, майстер-класи для усієї родини, аукціон речей видатних українців, конкурс вишиванок та багато подарунків.

 

Коли? 24 серпня з 12:00 до 15:00.

Де? На площі біля бібліотеки «Під спільним дахом» (вул. Симоненка, 10).

Що? Заходи «Площа 12-ти ремесел» - це 12 презентацій ремесел через майстер-класи та виступ оркестру «Сурми Галичини».

Підготувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!