Куди піти на роботу на літо. 7 варіантів

3650 0
Літній сезон лише розпочався, чому б не провести цей час з користю і самостійно заробити. Пропонуємо підбірку можливих варіантів сезонних робіт.
Фото: vk.com/public46202060

Фото: vk.com/public46202060

1.      Кафе. Велика кількість працівників у літні місяці йде у відпустку, тому саме в цей час оголошують набір в більшості кафе і ресторанів. Найкраще влаштовуватися до кафе-морозива або в альтернативне кафе. Там багато молоді й дружній колектив. В цій сфері зазвичай плаваючий графік і можливість отримати непогані чайові.

2.      Няня/репетитор. За бажання можна влаштуватися нянечкою або, як альтернатива, репетитором. Якщо не має абсолютної впевненості в своїх знаннях – запропонуйте допомогу в підготовці дітей своїм сусідам та знайомим за розумну плату. У багатьох є необхідність освіжити пам’ять або підготуватися до школи перед навчальним роком.

3.      Вигул собак. Дуже популярний закордоном, в наших краях це не поширено. Але можливо саме твоїм сусідам знадобиться в цьому допомога.

4.      Фотограф. Якщо ваше хобі – фотографувати, ви можете попрацювати в міських парках розваг. Але потрібно вміти ще й продавати свої знімки: плата погодинна і залежить від об’єму продаж.

5.      Стажування. Ті, хто бажає працювати з майбутніми перспективами слід звернути увагу на стажування. На деяких звісно вимагають мінімальний досвід, але немало таких, де можна обійтись ентузіазмом і творчим підходом до справи.

6.      Аніматор. Одна з найактуальніших пропозицій серед студентів. Там ви гарантовано добре проведете час, будете безплатно харчуватися, знайдете нових знайомих і добре заробите.

7.      Вожатий. Для тих, хто думає про заробіток на майбутнє літо підійде робота вожатого в таборі. Але необхідно пройти спеціальні курси (тривалістю близько 5 тижнів). По закінченню ви отримаєте сертифікат і можливість подальшої роботи в таборі.

За інформацією: mojazarplata.com.ua, http:job.sumdu.edu.ua, osvita.org.ua.

Підготувала Вікторія Петрик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!