Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1574 0
Цього тижня львів'ян запрошують на вечірки та фільми на даху під зорями, презентацію книги та концерти в Органному залі.

Понеділок, 12 липня

Вечірка і фільм на даху під зорями

Коли: 19:00-1:00;

Де: Lviv Film Centr, вул. Володимира Великого, 14а;

Скільки: 150 грн.

Із 19:00-22:30 львів’ян запрошують відпочити, поспілкуватися та пограти в цікаві ігри, серед яких: настільний футбол, теніс, бірпонг, дженга, твістер. На вечірці буде ді-джей та фотограф. О 22:30 на даху кіноцентру покажуть культовий фільм Квентіна Тарантіно, який входить у 10-у найкращих фільмів усіх часів – «Кримінальне чтиво».

Великий Гетсбі

Коли: 21:00-00:00;

Де: Італійський дворик, пл .Ринок, 6

Скільки: символічний внесок на підтримку локації – 10 грн.

У Італійському дворику атмосфера Америки 20-х років фільму «Великий Гетсбі». «Сухий закон», вільні погляди на життя, запальний джаз. Саме це побачив у Нью-Йорку молодий письменник Нік Карауей. Але здивувала його неймовірна історія кохання Джея (Леонардо Ді Капріо) та Дейзі (Кері Міліган).

Вівторок, 13 серпня

Виставка «Династія Моцартів: мезика і література»

Коли: 11:00-18:00;

Де: Палац Потоцьких, вул. Коперника, 15;

Під темою фестивалю «Музика та література» впродовж серпня триває виставка, присвячена 300-літньому ювілею Леопольда Моцарта. Покоління Моцартів (Леопольда, Вольфганга Амадея та Франца Ксавера), їхня творчість та діяльність змінила історію світової музики, об’єднала музичні традиції цілих країн.

Романтичні світові хіти та фільм «Амелі» на даху під зорями

Коли: 19:45-23:00;

Де: FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24;

Скільки: 250 грн.

Цього вечора львів’ян запрошують поринути у світ романтики та Франції на даху під зорями. Прекрасна музика, гарний фільм та зорі. Почнуть зі світових та українських романтичних хітів від гурту Duo Dose. Продовжать переглядом романтичного французького фільму «Амелі». Кількість квитків обмежена.

Середа, 14 серпня

Музика ідеальних структур. Улла Крігул, Естонія

Коли: 19:00-21:00;

Де: Львівський органний зал, вул. Степана Бандери, 8

Скільки: від 50 грн.

Концерт стане частиною Міжнародного органного фестивалю, який відбудеться у Львівському органному залі вже вдев'яте.

Вечірка і допрем’єрний показ фільму «Одного разу в Голлівуді»

Коли: 19:00-22:00;

Де: кінопалац на Театральній, 22;

Скільки: 100 грн.

«Одного разу в... Голлівуді» – дев'ятий фільм Тарантіно, події якого розгортаються в Лос-Анджелесі кінця 1960-х. Телевізійний актор Рік Далтон і його дублер Кліфф Бут разом намагаються стати зірками Голлівуду: ходять на проби, випивають із продюсерами, знайомляться з акторкою Шерон Тейт... Але ніхто з них навіть не підозрює, що станеться зовсім скоро.

Четвер, 15 серпня

Майстерня Improv: Фінальний виступ 3 рівня

Коли: 20:00-21:30;

Де: Центр Шептицького, вул. Стрийська, 29а;

Скільки: безкоштовно.

Львів’ян запрошують у багатогранний світ імпровізацій разом з випускниками 3 рівня Майстерні Improv. Усе, що побачите на виступі – повна імпровізація, яку створюватимуть тут і зараз, без попередніх домовленостей між акторами, IMPROVізація.

Бізнес-процеси в громадських організаціях

Коли: 16:30-17:30;

Де: он-лайн, посилання надсилають учасникам на електронну скриньку;

Скільки: безкоштовно за умов попередньої реєстрації.

Вебінар проводить засновниця та керівниця Manageable - агенції з опису та оптимізації бізнес-процесів, Наталія Заверуха. Протягом години дізнаєтеся про те, що таке бізнес-процеси, які бізнес-процеси існують в громадських організаціях та благодійних фондах, як працювати над процесами в ГО, яку користь описані процеси принесуть вашій організації та команді.

П’ятниця, 16 серпня

Презентація книги Юрія Винничука «Нічний репортер»

Коли: 19:00-20:00;

Де: пл. Ринок, 3;

Скільки: безкоштовно.

Події повісті «Нічний репортер» відбуваються у Львові в 1938 році. Журналіст Марко Крилович, якого прозвали «нічним репортером» за його нічні репортажі з життя міського дна, береться розслідувати вбивство кандидата в президенти міста. При цьому він потрапляє в різноманітні як любовні, так і кримінальні пригоди, інколи ризикуючи життям.

Органні токати

Коли: 19:00-21:00;

Де: Львівський органний зал, вул. Степана Бандери, 8

Скільки: від 50 грн.

Токати – це приклад динамічного руху, який ідеально вписується у форму. Чіткі ритмічні малюнки, які пульсують в унісон з вашим диханням. Ці віртуозні п'єси захоплять вашу увагу і серце. Найкращі органні токати приготувала Олена Мацелюх.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!