Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1335 0
Цього тижня львів'ян кличуть на концерти та перегляди кінофільмів

Понеділок, 9 грудня

LVIV SOLO - DÉBUT | Концерт ансамблю солістів

Коли: 18:30 - 19:45;

Де: Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького, проспект Свободи, 20,;

Концерт присвячений  175-річчю заснування «Інституту музики» Галицького музичного товариства, спадкоємцем якого є Львівська національна музична академія імені М. В. Лисенка.

Історична гітара ХІХ сторіччя

Коли: 19:00-21:00;

Де: Львівський огранний зал, вул. Бандери, 8;

Скільки: 100-200 грн;

Почуйте, як звучить історична гітара у виконанні П’єрлуїджі Клементе - віртуозного гітариcта з Італії. Він є лауреатом десятка національних та міжнародних конкурсів та грає на інструменті роботи майстра Луїджі Локатто з м. Турин та на оригінальному історичному інструменті ХІХ ст. школи Mirecourt.

Вечір сучасного балету

Коли: 19:00-21:00;

Де: Перший театр, вул. Гнатюка, 11;

Скільки: 150-300 грн;

Дві одноактні танцювальні вистави за авторським лібрето Театру Танцю «Тут і зараз». Про почуття і переживання, про ніжність і силу зради. Це буде сильно, неймовірно і чуттєво.

Вівторок, 10 грудня

Пори року Вівальді та інша краса

Коли: 19:00-22:00;

Де: Львівський огранний зал, вул. Бандери, 8;;

Скільки: 100-200 грн;

Концептуально нове трактування знаменитих «Пір року» Вівальді від професійної органістки, яка вже протягом 20 років підкорює львів’ян грою на найкращому і найбільшому інструменті Східної Європи. Надія Величко завжди відкрита до нового і вміє творити на сцені справжні дива.

Свідок обвинувачення (режисер Біллі Вайлдер, США)

Коли: 18:30-20:30;

Де: Кав'ярня-галерея «Штука», Котлярська, 8;

Нетлінна класика світового кіно і золотого періоду Голівуду подарує кілька долонь радості до святкового настрою, який наближається.

Середа, 11 грудня

Дана Винницька & Shokolad

Коли: Збір гостей - 19:00, початок концерту: 20:00;

Де: Арт-клуб «Віденська тераса», Проспект Свободи, 12;

Скільки: 250 грн;

Музиканти заграють найкращі композиції з різних альбомів з першою рідною вокалісткою, співзасновницею проекту - Даною Винницькою. Правдивий український етноджаз, ювелірні імпровізації від майстрів українського джазу - це все фірмовий стиль гурту SHOKOLAD.

Основні мотиви українського фольклору аранжовані Ігорем Гнидиним та Анастасією Літвінюк.

Перегляд сучасного українського кіно та обговорення з режисерами

Коли: 19:30-22:00;

Де: SOVA Space, площа Міцкевича 8 (Будинок книги) 4 поверх 204 офіс (ліфт);

Скільки: 100 грн;

Шість мультфільмів трьох українських режисерів. Після перегляду можна поспілкуватися з режисерами та запитати, як це зробити.

Четвер, 12 грудня

Французькі короткометражки від Wiz-Art

Коли: 19:00; 21:00;

Де: Львівський кінопалац, м. Львів, вул. Театральна, 22,

Скільки: 80-170 грн

Країна найвідоміших у світі кінофестивалів і таємних історій колоніального минулого, вишуканого смаку до вин і суперечливого смаку до політики, смачної їжі на кухнях і соціальної несправедливості на щодень, країна елегантних суконь, теплих літніх днів і вологих та холодних зим...

Готуємось до небанального і живого погляду на Францію у роботах французьких режисерів та режисерок.

Показ фільму «Чистильники»

Коли: 16:30 - 19:30;

Де: Центр Шептицького, вул. Стрийська, 29А,

Скільки: вхід вільний

Зазвичай «чистильник» щодня проглядає й оцінює тисячі складних для сприйняття зображень, від світлин із місць бойових дій до порнографії. Таке не минає безслідно для психіки. Проте за їхньою роботою стоять фундаментальні запитання: що перетворює зображення на мистецтво або пропаганду і що визначає журналістику.

П’ятниця, 13 грудня

Музику ставить артист. Зустріч із Zbaraski

Коли: з 19:00 по 22:00;

Де: Ya Gallery Lviv, вул. Шота Руставелі, 8

Скільки: вхід вільний, донації - бажані

Zbaraski - саундпродюсер, адепт кави та «чорної» музики, фан Твін Піксу. Мешкає у Львові. До сольного проекту, був відомий роботою над треками реперів Денні Дельта, Scratch Solo та VovaZIL’Vova, а також як учасник електронного формування ZAVTRA, у складі якого грав на вечірках СХЕМА Backstage

Цією подією культурна агенція Лінія Втечі у партнерстві з Ya Gallery Lviv продовжує серію міських зустрічей з артистами, які мають, на нашу думку, добрий музичний смак та невичерпну харизму. І будуть раді з вами цим всім поділитися.

Святковий stand up battle

Коли: 10:00-18:00;

Де: Палац Гната Хоткевича, вул. Кушевича 1;

Скільки: 160-200 грн;

STAND UP Battle club запрошує відсвяткувати третю річниці від першого СТЕНДАП БАТЛу у Львові. Ми хочемо це зробити у новій цікавій атмосфері на новій локації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!