Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1526 0
Цього тижня до уваги львів'ян буде низка вистав та виставок, різдвяний акустичний вертеп і святковий концерт.

Понеділок, 20 січня

Вистава акторської школи «Прожектор»

Коли: 18:00-19:00;

Де: Перший театр, вул. Гнатюка, 11;

Скільки: безкоштовно.

20 липня 1969 року усе людство, у ролі Ніла Армстронга, зробило перші кроки на поверхні Місяця. А 20 січня 2020 року ми робимо прем‘єру вистави «1969»! У головних ролях дуже-дуже молоді актори «Прожектору» від 10 до 15 років.

Виставка «Сакральні мотиви творчості Георгія Косміаді»

Коли: 14:00-15:00;

Де: вул. Франка, 154;

20 січня 2020 року о 14 год. в Державному меморіальному музеї Михайла Грушевського у Львові відбудеться презентація виставки «Сакральні мотиви творчості Георгія Косміаді», яку представить громадянка Німеччини, власниця рівненського Арт-ательє «Георгій Косміаді» Надія Саннов-Косміаді,

Вівторок, 21 січня

15x4 - II мозок / Небеса / Криза / Кохання

Коли: 18:30-20:50;

Де: Перша львівська медіатека, вул. Мулярська, 20а;

Скільки: безкоштовно.

Наші нові 4 лекції по 15 хвилин дозволять вам дізнатися і зрозуміти чи буває у людей два мозки, як ми використовуємо гравітацію для міжпланетних подорожей, чого економісти хочуть для і від економіки, та яка стратегія любовних стосунків найбільш виправдана еволюційно.

Виставка Тиша

Коли: 11:00-16:00;

Де: Палац Лозинського, вул. В. Стефаника, 3;

Скільки: деталі за посиланням;

Потреба в тиші, усамітненні й паузі продиктована швидким темпом сучасного життя і надміром інформації, який ми отримуємо щодня. Тому для виставки ТИША обрано роботи, в яких звучить тема тиші, мовчання у різних аспектах, – від філософсько-споглядального до релігійно-сакрального. Відповідно задуму й тематика робіт надзвичайно різноманітна: краєвиди, портрети, декоративні композиції та твори релігійної тематики.

Середа, 22 січня

«Коппелія» / Лондонський королівський балет у «Кінопалаці»

Коли: 19:00-22:00;

Де: кінопалац на Театральній, 22;

Скільки: 120 грн;

В основі сюжету «Коппелії» лежить новела письменника-романтика Ернста Теодора Амадея Гофмана «Піщана людина», що розповідає історію юнака, закоханого у механічну ляльку, виготовлену визнаним майстром Копеліусом.

ТНМК l Різдвяний акустичний вертеп 

Коли: 19:00-21:00;

Де: Львівська опера, пр. Свободи, 8;

Скільки: від 340 грн;

На минуле Різдво гурт Танок на майдані Конґо вирішив додати до своєї обойми ще одну спеціальну програму – теплий акустичний вертеп. І ось як це виглядає: музиканти стають персонажами класичного українського вертепу, а між піснями грають в якості акторів фрагменти міні-вистави, в якій подають різдвяні традиції в сучасному контексті.

Четвер, 23 січня

Дискусія «Культурні тренди-2020. Хто і що їх визначатиме?»

Коли: 18:30-20:00;

Де: книгарня «Є», пр. Свободи, 7;

Скільки: безкоштовно.

Книгарня «Є» та часопис Тиждень запрошують на публічну дискусію «Культурні тренди-2020. Хто і що їх визначатиме?» за участю Єжи Онуха та Михайла Якубовича.

Емігранти

Коли: 19:00-20:15;

Де: Театр Леся Курбаса, вул. Леся Курбаса, 3;

Скільки: 150-200 грн;

П’ятниця, 24 січня

NOEL – Спільний різдвяний концерт

Коли: 19:30-21:00;

Де: Центр Довженка, пр. Червоної Калини, 81;

Скільки: безкоштовно.

24 січня у Центрі Довженка гурт Lux Mundi спільно з хором «TAIZE LVIV» та великим збірним оркестром запрошують усіх львів’ян та гостей міста на велике різдвяне дійство. Близько сотні музикантів одночасно виступлять на одній сцені, виконають всім відомі та маловідомі колядки і різдвяні пісні з усього світу. Декілька з них прозвучать вперше українською мовою, а декілька звучатимуть мовою оригіналу і їх виконають носії цієї мови. Також можна буде поколядувати разом і всім відомі українські колядки.

SKOVORODA Pislya Svyat Fest з YUKO та Lirwak

Коли: 19:00-03:00;

Де: FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24;

Скільки: 200 грн;

Хедлайнери настрою – яскравий дует YUKO, на який у Львові вже зачекались. Вокал, соковиті синтезатори та колоритний настрій. Ви їх точно пам’ятаєте з минулорічного відбору на Євробачення!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!