Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1539 0
Цього тижня у Львові відбудеться низка лекцій, прем'єра фільмів, вечірка та джазовий концерт у філармонії.

Понеділок, 3 лютого

Звуки Львова. Арво Пярт

Коли: 19:00-21:00;

Де: Львівська національна філармонія, вул. Чайковського, 7;

Скільки: безкоштовно.

Проект Звуки Львова продовжує серію концертів-лекцій у Львівській національній філармонії. Цього разу слухатимемо музику Арво Пярта.

«Маленькі жінки» / лекція про режисерку Ґрету Ґервіг + показ

Коли: 18:40-21:00;

Де: кінопалац на Театральній, 22;

Скільки: 100-110 грн;

Режисерка власноруч адаптувала роман американської письменниці Луїзи Мей Олкотт і запросила на зйомки зірок: Сіршу Ронан, Емму Вотсон, Флоренс П'ю, Елайзу Сканлен, Лору Дерн, Меріл Стріп, Луї Гареля, Боба Оденкерка, Кріса Купера і Тімоті Шаламе.

Вівторок, 4 лютого

Курбаси. Розколяда «ДАЙ БОЖЕ»

Коли: 18:00-21:30;

Де: Львівська національна філармонія, вул. Чайковського, 7;

Скільки: 100-400 грн.

Різдвяна програма «ДАЙ БОЖЕ» об'єднує колядки і щедрівки цілої України. Кожна композиція — маленьке театральне дійство, маленьке життя з його радостями і печалями. Через гуцульські давні тексти розкриваються біблійні історії про створення світу, перших людей і Страшний суд.

Мозгобойня «День Закоханих»

Коли: 19:00-22:00;

Де: Молодо Зелено, вул. Джерельна, 20;

Скільки: 150 грн;

Вас чекають 8 турів по 7 запитань з абсолютно різних галузей знань, окремі тури мають свої цікаві правила, фірмова атмосфера Мозгобойні, драйв, адреналін та море «розумних емоцій».

Середа, 5 лютого

Андрій Дахній: інтелектуальна біографія

Коли: 18:00-19:30;

Де: Дім Франка, вул. Івана Франка, 152;

Кожна розмова у серії «Інтелектуальна біографія» – це невимушена мандрівка мапою культурних просторів, людей та ідей, важливих для особистої інтелектуальної історії героя чи героїні. А серед героїв опиняються філологи, культурологи, історики, вони ж дослідники, письменники чи митці, — учні, що, долаючи свій шлях, стали вчителями.

Грип в Україні: як вберегтися від хвороби?

Коли: 18:00-19:00;

Де: Вікі-бібліотека, пр. Червоної Калини, 58;

Скільки: безкоштовно за умови попередньої реєстрації;

5 лютого у WIKI бібліотека буде нагоду розвіяти найпоширеніші міфи про грип, що дозволить вберегтися і звести до мінімуму ризик захворювання.

Четвер, 6 лютого

Як виховати успішну молодь у час війни. Досвід Ізраїлю

Коли: 19:00-22:00;

Де: МолоДвіж Центр, вул. Чайковського, 31;

Скільки: реєстрація за посиланням;

Ви дізнаєтеся, як країна формує свідому та прогресивну молодь в умовах екзистенційних викликів місцевого та глобального рівнів. Для чого ізраїльські випускники після середньої школи беруть паузу на рік, навіщо їм обов’язкова служба в армії і чому вони стають одними із найкращих військових світу?

Лекцію проводитимуть англійською мовою.

Лекція Олександра Аврамчука «Втома від співчуття»

Коли: 18:30-20:00;

Де: Центр Шептицького, вул. Стрийська, 29а;

Скільки: 100 грн;

Пожежі в Австралії, збитий український боїнг – це лише частина подій, яким ми співчували цього місяця. Початок 2020 року приніс досить багато катастроф. Але кількість трагедій у світі залишається приблизно однаковою, збільшується лише поінформованість. І коли повідомлень про трагічні події стає надто багато, ми втрачаємо здатність реагувати на них.

П’ятниця, 7 лютого

DISCO Is Not Dead

Коли: 22:00;

Де: FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24;

Скільки: до 23:00 вхід безкоштовний, після – 100 грн;

Вініловий дігер Classic Disco, який розпочав кар’єру у Франції, отримав досвід в Європі та повернувся розвивати майстерність в Україну. Цей талановитий музикант надихає танцполи найкращих барів столиці та фестивалів країни.

JaZZ & LoVE & FiRE

Коли: 19:00-21:00;

Де: Львівська національна філармонія, вул. Чайковського, 7;

Скільки: від 110 грн;

Музика, яка запалює з перших нот! Ритми, які змушують серця битися частіше та танцювати, танцювати, танцювати! Академічний симфонічний оркестр Львівської національної філармонії та Остап Попович (труба), що виступлять під орудою Володимира Сивохіпа, у найромантичніший місяць року презентують палку й романтичну програму JaZZ & LoVE & FiRE.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!