Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2367 0
Tvoemisto.tv пропонує місця та заходи, де можна розслабитися після робочих буднів з 10 по 14 грудня (або перед ними).

Понеділок, 10 грудня

Дім, який побудував Джек

16:00-18:40, Кінопалац на Театральній, 22.

Стрічка бунтівника  провокатора Ларса фон Трієра. Переглянути фільм можна буде також у вівторок та в середу,  12 грудня, в Кінопалаці.

Квитки в кіно можна придбати онлайн.

Брати Сістерс

18:50-21:30, Кінопалац на Театральній, 22.

Лекція і показ фільму «Брати Сістерс» Жака Одіара. Фільм отримав «Срібного лева» Венеціанського кінофестивалю за режисуру. Про чорну комедію французського режисера розповість кіномен Станіслав Тарасенко.

Квитки можна також придбати онлайн.

«І тільки смерть розлучить нас»

19:00-21:30, театр Марії Заньковецької.

Любовний трилер за участі Остапа Ступки, Катерини Кістень та Костянтина Костишина. Вистава розрахована на дві з половиною години і один антракт.

Квитки на подію можна придбати тут.

Вечірній лайв із гуртом ЛТК

19:00-20:00, Львівська копальня кави, площа Ринок, 10.

Концерт організовує мандрівне радіо Skovoroda і запрошує львів’ян до копальні кави послухати молодий місцевий колектив «Львівський танцювальний клуб», які цього року були учасниками найбільшого фестивалю країни Atlas Weekend.

Вівторок, 11 грудня

«Тім Талер або Проданий сміх», філософська казка на дві дії

13:00-15:00, Перший театр, вул. Гнатюка, 11.

Філософську повість-казку «Тім Талер або проданий сміх» часто називають Фаустом для дітей. Це історія про веселу дитину, що проміняла свій сміх на здатність вигравати будь-який заклад. Хоч ця повість неодноразово перевидавалася та екранізувалася, але в театрі Тім Талер – гість не частий. Тому, це буде чи не перша в Україні театральна версія «Проданого сміху» - твору видатного Джеймса Крюса.

По квитки потрібно дізнаватися тут.

Французький зв'язковий

19:00-21:00, Львівський кіноцентр на вул. Володимир Великого, 14А.

Фільм 1971 року розповідає про контрабанду наркотиків з Марселя в Нью-Йорк. Поліцейський Папай — його так прозвали на честь відомого мультиплікаційного героя — впевнено йде по сліду гангстерів. Безсмертна класика про боротьбу поліції з героїновою мафією.

Дурний Микола (16+): Текст. Драма. Рогалики

19:00-21:00, Театр Лесі, вул. Городоцька, 36.

Перші читання в рамках марафону сценічного читання від Театру Лесі «Текст. Драма. Рогалики». Першою в рамках проекту свою п’єсу представлятиме Людмила Тимошенко. Історія про дивні стосунки викладачів Миколи і Христини, які познайомилися на сайті знайомств.

Вхід тільки 16+ за попередньою реєстрацією і з благодійним внеском від 50 гривень.

Vedel Music Jam

20:30-22:00, Vedel School, вул. Заводська, 31.

Jam’и були започатковані музикантами як спосіб поділитись новими сміливими ідеями та вільно обмінятись ними, поекспериментувати. Подія, на якій музиканти грають задля власного задоволення та творчого росту.

Участь в джемі безкоштовна.

Музей Майдану – на шляху реалізації ідеї музею нового типу

19:00-20:00, підземелля Гарнізонного храму, просп. Свободи, 16

Музей, що зародився як прояв громадянської позиції, як майданівська ініціатива, переріс у офіційну державну інституцію. Новостворений музей не має своїх виставкових площ та необхідної інфраструктури приміщень. По суті, завдання всієї команди Музею – будувати його. Співробітники Національного музею Революції Гідності розкажуть про ідеї, виклики та успіхи музею, а також запрошують долучитись до розмови про те, як працювати з темою Майдану.

Вхід вільний.

Середа, 12 грудня

Той готель за горою (16+): Текст. Драма. Рогалики

19:00-21:00, Театр Лесі, вул. Городоцька, 36.

Це презентація тексту «Той готель під горою» в рамках марафону сценічних читань від Театру Лесі «Текс. Драма. Рогалики». Сюжет п’єси – проблеми середнього віку героїні в рамках одного затишного карпатського готелю.

Вхід на подію за попередньою реєстрацією і з благодійними внесками від 50 гривень.

Зима завжди приходить. Політика та економіка у «Грі престолів»

18:30-20:00, Центр Шептицького, вул. Стрийська, 29А.

Всіх фанатів «Гри Престолів» збирають в четвер, в парковій аудиторії Центру Шептицького. На порядку денному – популісти Вестероса, політичні теорії та авіація проти драконів. Про політику і економіку світу «Гри Престолів» говоритиме Дмитро Шеренговський.

Попередньо потрібно придбати квитки на подію.

Вечірка на Андрія 2018: Torban+Lirwak

20:00-23:00, Хмільний дім Роберта Домса, вул. Клепарівська, 18.

Вечірка до свята Андрія розпочинається ще з вечора напередодні. Організатори обіцяють етно-вечірку, без смс, реєстрації та радянських меблів.

Квитки коштують 100 гривень, а придбати їх можна безпосередньо перед початком вечірки.

Четвер, 13 грудня

Україна. Короткометражні фільми від Wiz-Art

19:00-23:00, Кінотеатр «Коперник», вулиця Коперника, 9.

Для всіх, кому байдужі Андріївські вечорниці, але не байдуже українське кіно, Wiz-Art підготував спеціальний показ «Україна. Короткометражні фільми від Wiz-Art». Під час вечора глядачі побачать одразу дві програми українських короткометражних фільмів, найкращих за версією Wiz-Art. Цим показом також розпочинається серія кінопоказів, майстер-класів та дискусій в рамках Днів Українського кіно «Наближення».

Квитки на показ 13 грудня можна придбати тут.

Stand-up комедія «Про що мовчать чоловіки, або Дикун Forever»

19:00-21:00, Перший театр, вул. Гнатюка, 11.

Заслужений артист України Олексій Гнатковський покаже одну з найпопулярніших вистав Бродвею на сцені Першого театру. Також п’єса увійшла до книги рекордів як найтриваліше шоу одного актора.

Квитки на моновиставу можна придбати тут.

Standup Comedy Open Mic

20:00, Underground, вул. Коперника, 17

Новий відкритий мікрофон для стендапреів започатковують в клубі Underground. На першу вечірку вже запрошено три коміки з Білорусі, а також певний таємничий гість з України.

Вхід на подію коштує 70 гривень.

П’ятниця, 14 грудня

Lviv Animal Ads Day’18. Показ соціальної реклами про тварин

18:00-21:00, Перша Львівська Медіатека.

Програма складається з робіт-призерів міжнародних рекламних фестивалів та українських робіт, котрі потрапляли до шорт-листу Molodiya Festival. Ролики закликатимуть до етичного ставлення щодо усіх тварин: від домашніх кішок до індиків та корів.

Вхід на подію вільний.

Ви боїтеся: ми говоримо

18:30-20:00, URBAN бібліотека на вул. Устияновича, 4.

Тема дискусії – як говорити про незручні теми в медіа і чому медіа повинно про них говорити. Зустріч проведуть Юлія Кушнір та Анна Шийчук, авторки програми «Пошепки» на Urban Space Radio.

Вхід на подію безкоштовний за попередньою реєстрацією.

Благодійна вечірка Dance For Charity

19:30-00:00, Палац Потоцьких, вул. Коперника, 15.

Благодійна вечірка в Палаці Потоцьких, яка буде останньою в рамках проекту Cheers for Charity. Усі гроші з квитків на подію підуть на допомогу дитячому центру «Джерело».

Тому учасників просять вдягатися вражаюче для вечірки в Палаці Потоцьких, а придбати  квитки на подію можна за посиланням.

Вечірка 2000-х. Празник едишн

22:00-04:00,  FESTrepublic, вул. Старознесенька, 24.

Окрім вечірки в стилі 2000-х, гостям також пропонують взяти участь в конкурсі. Кожна команда вмикатиме свої улюблені треки ( не більше трьох) протягом 60 секунд. Потім судді за допомогою сонометра визначать за криками натовпу найкращого.

Вечірка тільки для повнолітніх, а квитки на подію тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!