Куди піти на тижні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1664 0
Цього тижня у Львові згадуємо Станіслава Людкевича, ідемо на весільну вечірку і вчимося розбиратися у винних трендах року.

Понеділок, 28 січня

Скло

Коли: 21:00-23:00

Де: Кіноцентр на Володимира Великого, 14а

Скільки: 60 гривень. Квитки доступні онлайн.

Сиквел до «Невразливого» та «Спліту». Викрадач з численним розладом особистості і терорист-інвалід «Містер Скло» виходять на своїх давніх супротивників - травмовану дівчинку-підлітка Кейсі і старіючого супергероя Девіда Данна.

1+1: Нова історія

Коли: 17:00-19:00

Де: Кіноцентр на Володимира Великого, 14а.

Скільки: 60 гривень. Квитки доступні онлайн.

Нова історія про відносини між паралізованим богачем Філіпом і безробітним чоловіком з судимістю Деллом, якого найняли, щоб він допомагав Філліпу.

Вівторок, 29 січня

Холодне світло

Коли: 18:30-20:05

Де: Штука на Котлярській, 8.

Зігріваючий поетичний фільм з безкінечними образами холодної Ісландії. Фільм схожий на добру казку про дорослих і дітей, розказану, втім, лише для дорослих, а головною у фільмі є любов у різних її проявах: любов між братом і сестрою, любов до друга, любов до коханої, навіть любов до старої казкарки.

Почни спочатку

Коли: 12:00-13:50; 19:00-20:50

Де: кіноцентр на Володимира Великого, 14а.

Скільки: 60 гривень.

Комедійна мелодрама «Почни спочатку» – новий фільм з Дженніфер Лопес у головній ролі. Режисерське крісло посів Пітер Сігал («Все або нічого», «50 перших поцілунків»). В процесі роботи над проектом, Сігал просив сценаристів допрацьовувати певні сцени, додаючи в них більше гумору. Зйомки проходили у Нью-Йорку з жовтня по грудень 2017 року.

Середа, 30 січня

Виставка Олега Фоміна «unReadable»

Коли: 19:00-21:00

Де: Книжковий ЛЕВ, проспект Шевченка, 14.

Скільки: вхід вільний.

Виставка розкриє секрети людського обличчя, які не так просто побачити неозброєним оком, проте можна прочитати.

Весільна вечірка

Коли: 19:00-21:00

Де: вулиця Шевченка, 78.

Скільки: вхід вільний.

Танцювальна вечірка та смаколики з приводу одруження тренерів школи свінгових танців Swing Up.

Ви любите Френка?

Коли: 20:00-21:00

Де: Грушевський, проспект Шевченка, 28.

Скільки: 150 гривень.

Комедія в стилі JAZZ насичена неочікуваними життєвими подіями, які вирішуються з емоціями притаманними веселим італійцям та супроводжується джазовою музикою. Забронювати столик можна за телефоном +38 (098) 676 46 00.

Четвер, 31 січня

Створення вільної людини

Коли: 15:00-18:00

Де: Галерея ЛНАМ, вулиця Кубійовича, 35б.

Скільки: вхід вільний.

Руслан Лучко – студент кафедри художнього скла ЛНАМ, Лауреат другої премії професора А. Бокотея. В 2016-му році увійшов до двадцятки найкращих художників країни. Як зазначає автор: «“Створення вільної людини”– це певне дослідження, спроба позбавити суб’єкта очей, вух, відсторонити від будь-якого зовнішнього впливу, трансформувати в самодостатню органічну субстанцію яка буде один на один зі своїм власним “я”. Але на скільки вона стане вільною тоді?». Виставка триватиме до 15 лютого.

Людкевич – сумління української музичної культури

Коли: 19:00-20:00

Де: Штука на Котлярській, 8.

Скільки: вхід вільний.

Лекція від старшої наукової співробітниці Музично-меморіального музею Соломії Крушельницької Мар'яни Зубеляк про життя та творчість львівського композитора Станіслава Людкевича. Цього року 140 років з дня народження митця, тому непогано було би підготуватися.

Винні тренди 2019

Коли: 19:00-20:30

Де: Найдорожча ресторація Галичини, площа Ринок, 14.

Скільки: 400 гривень.

Сомельє ресторації розповість про винні тренди цього року. Відвідувачам також запропонують для дегустації вина Франції, Італії та Австрії у супроводі страв від Шеф-кухаря.

Людина в підвішеному стані

Коли: 19:00-21:00

Де: Театр Лесі.

Скільки: 80-100 гривень.

П`єса «Людина в підвішеному стані» написана у 2011 році. Це перша постановка п`єси в Україні та світі. Символічно, що вона відбувається в театрі Лесі, де стались події частково описані в тексті. Ця вистава – про театр, про «поганий» театр, де ніхто не розуміє, що він робить та для чого, де сплутались особисті та професійні образи і конфлікти, де всі засуджують один одного та бояться правди; про те, що такий спосіб існування неприйнятний та веде до самознищення, що в підсумку й відбувається.

П’ятниця, 1 лютого

День сучасної дитячої драматургії в театрі ляльок

Коли: 18:00-20:00

Де: Львівський театр ляльок.

Вперше у Львівському академічному обласному театрі ляльок відбудеться читка п'єс-переможниць конкурсу сучасної драматургії «Драма.UA» та «Тиждень актуальної п'єси» у виконанні акторів театру. Зачитають п'єси Олесі Захарової «Я тобі розповім»,  а також Юлії Куліш «Тер'єр Міністр та його Боягузка».

Орган від бароко до сучасності

Коли: 19:00-20:00

Де: Львівський органний зал.

Скільки: 50-150 гривень.

Органна музика – це не тільки Бах і Гендель. Сьогодні орган може звучати не менш актуально, ніж 200 чи 300 років тому. Довести це береться солістка Органного залу Олена Мацелюх.

Лекція про квести і показ «Смертельного лабіринту»

Коли: 19:00-21:00

Де: Кінопалац на театральній, 22.

Скільки: продаж почнеться 30 січня о 17:00.

Лекція для всіх, кому цікава культура квестів. Під час лекції спів-власниця квест-кімнат у Львові Наталія Тарханова розповість про перші квести в Україні. Про те, як створювати головоломки і з чого починати їх розгадувати.  

Вона

Коли: 19:00-22:00

Де: Humdrum Cafe на Пекарській, 27.

Скільки: 50 гривень.

За тиждень до Різдва Мішель приходить до тями на підлозі власної квартири. Вона була зґвалтована і прагне помститися своєму кривдникові. Між ґвалтівником та жінкою несподівано зав'язується небезпечна психологічна гра.

Noel 

Коли: 19:30-21:00

Де: Латинський собор.

Скільки: вхід вільний.

Великий різдвяний концерт. В програмі – оркестр, хор і навіть поп-рок гурт «Lux Mendi» у супроводі симфонічного оркестру. Продовження різдвяних свят навіть після офіційного завершення.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!