Куди піти на Великдень у Львові: 4 забави

5889 0
Вже цієї неділі та у понеділок, 1-2 травня, християни східного обряду відзначатимуть свято Воскресіння Христового. Пропонуємо дізнатися, які події можна відвідати у місті, щоб відчути дух львівського Великодня.
фото: ua.igotoworld.com, ria.lviv.ua, socportal.info,lviv-online.com

фото: ua.igotoworld.com, ria.lviv.ua, socportal.info,lviv-online.com

1 травня, неділя

Великдень в Гаю

Час: 13:00 – 19:00.

Місце: Музей народної архітектури та побуту.

Фото: ria.lviv.ua

Цьогоріч львів’яни та гості міста знову зможуть взяти участь у різноманітних мистецьких та інтерактивних заходах, які відбуватимуться в рамках святкування Великодня у Гаю. Повна вартість квитка: 20 гр., пільгова ціна – 10 грн. Із переліком майстер-класів, виставок та активностей для ділей можна ознайомитися за посиланням.

Забави у Гаю продовжаться і у вівторок, 2 квітня.

 

Великодня пісенна ватра

Час: о 18:00 годині.

Місце: парк Знесіння.

Фото: padu4ak.blogspot.com

«Вже цієї неділі ми зберемось у дружньому колі на пісенній ватрі. Гайда на святкові співанки з Гранітом», – інформують організатори заходу.

Зі собою за можливості можна брати: смаколики; чай-каву; каремати і пледи; співаники; друзів, рідних, коханих; гарний настрій.

Охочих відвідати захід просять заповнити реєстраційну форму.

 

2 травня, понеділок

Бугі-Вугі Денс Паті

Час: о 17:00.

Місце: Парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.

Фото: socportal.info

«Якщо ви не можете встояти під ритми рок-н-ролу, блюзу, соулу і джазу, тоді це те, що вам потрібно!», – запевняють організатори дійства.

У Парку культури відбудеться драйова вечірка від київської школи танцю. На відвідувачів чекають: цікавий майстер-клас з бугі-вугі та запальна вечірка просто неба. Вхід вільний.

 

Обливаний понеділок

Коли:  11:00 – 18:00.

Де: площа Ринок.

Фото: lviv-online.com

Водяні ворота, водяна гармата та «мокре кафе» – атракціони, котрі зведуть у центрі міста спеціально до «Поливаного понеділка», забави, яка традиційно відбувається у Львові на пл. Ринок. Також з нагоди свята облаштують і дитячу зону. До святкових обливань на пл. Ринок облаштують спеціальний мокрий майданчик із зонами доступу до води.  Самі обливання відбуватимуться просто неба, проте, буде окрема зона і для дітей.

Для дорослих планують встановити різні символічні атракціони та нестандартні для центру міста елементи розваг: водяні ворота на вході, водяна гармата, душові, «мокре кафе», двері тощо. «По завершенню забав мокрими додому йти не доведеться – з іншого боку площі Ринок облаштують місця для сушіння», – зазначають організатори.

За матеріалами: centralpark.lviv.ua, lvivskansen.org, facebook.com/mo.granit.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!