Куди піти на вихідні. Tvoemisto.tv рекомендує

2175 0
Цими вихідними львів’янам пропонують переглянути фільм просто неба, піти на вечірку до Дня батька, концерт Ляписа Трубецкого та багато іншого.
Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Субота, 15 червня

Курси першої допомоги

Коли: з 10:00 по 17:00

Де: вул. Стрийська, 202, офіс 707

Скільки: 700 грн

Програма побудована таким чином, щоб отримані знання можна було відразу відпрацювати на практиці (30% теорії і 70% практики). Інструктори навчать, як стабілізувати людину до приїзду швидкої згідно з міжнародними і українськими стандартами. Курс розрахований на всі категорії населення. Після курсу видають сертифікат.

Ніч театру

Коли: об 11:00

Де: Львівський академічний духовний театр «Воскресіння» (вул. Генерала Григоренка, 5)

Скільки: безкоштовно (реєстрація за посиланням)

Ніч театру – місце зустрічі альтернативних театральних колективів, що працюють в різних техніках. Цього року їх об'єднала тема руху, пластики, мінімум слів, максимум дії. Вперше у фестивалі візьмуть участь інклюзивні колективи з України та Польщі.

Арт Сейл

Коли: з 17:00 по 23:00

Де: вул. Кривоноса, 4

Скільки: безкоштовно

У Львові пройде перший вуличний Арт Сейл. Більше 40 митців візьмуть участь у продажах. Вартість 1 твору не більше 1 тис. грн.

Ляпис Трубецкой

Коли: з 18:00 по 21:00

Де: FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24)

Скільки: від 400 грн

До Львова приїжджає легендарний Ляпис Трубецкой із найвідомішими хітами. Концерт відбудеться на відкритому просторі FESTrepublic.

Органне відеошоу

Коли: з 21:00 по 22:00

Де: Львівський органний зал (вул. Бандери, 8)

Скільки: від 80 грн

Львівський органний зал запрошує поринути у світ яскравих кольорів та ефектних звуків органа. Глядачів будуть дивувати новими візуалізаціями Альберта Врубеля і безсмертною класикою у виконанні органістки Надії Величко.

Неділя, 16 червня

Родинна вечірка «День батька»

Коли: з 13:00 по 15:00

Де: Львівський ляльковий театр (пл. Данила Галицького, 1)

Скільки: безкоштовно

Морозиво, забави, майстер-класи – це тільки частина того,що організатори підготували для гостей заходу! Батьки – хапайте дітей, діти – витягайте батьків і гайда святкувати!

Вистава «Pentecost»

Коли: з 18:00 по 20:30

Де: Перший театр (вул. Гнатюка, 11)

Скільки: від 100 грн

У Першому театрі відбудеться прем'єра «Pentecost» – політично-мистецького трилеру, постановки-переможця конкурсу Taking the Stage («Захопити сцену»), яка створюється за сприяння Британської Ради British Council Ukraine.

MÉLOVIN – «Ти» Promo Tour

Коли: з 19:00 по 21:00

Де: Malevich Night Club (пр. Чорновола, 2)

Скільки: від 450 грн

На концерті харизматичний та епатажний MÉLOVIN презентує програму під акомпанемент музикантів, заспіває добре відомі пісні, а також презентує новий сингл «Ти», який увійде до майбутнього альбому артиста під назвою OCTOPUS.

Оксана Муха в MolodoZeleno

Коли: з 20:00 по 21:00

Де: MolodoZeleno (вул. Джерельна, 20)

Скільки: 350 грн

Переможниця дев’ятого сезону проекту «Голос країни» Оксана Муха святкуватиме свій день народження в MolodoZeleno. Мета Оксани Мухи – популяризувати українську музику, щоб через неї світ відкривав собі Україну та українську націю... В її репертуарі – твори різного формату: від стародавніх українських народних пісень до сучасної авторської та експериментальної музики.

Вечір серіалу «Friends» на даху під зорями

Коли: з 21:30 по 02:00

Де: Lviv Film Center (вул. Володимира Великого, 14а)

Скільки: 90 грн

Львівян запрошують до перегляду легенарного серіалу «Друзі». На даху можна буде подивитись 13 серій англійською мовою з англійськими субтитрами.

Понеділок, 17 червня

Самотність Гіпатії. Виставка Дмитра Красного

Коли: з 13:00 до 19:00

Де: Львівський органний зал (вул. Бандери, 8)

Скільки: безкоштовно

Проект київського митця-графіка Дмитра Красного створили спеціально для галереї Львівського Органного Залу. Самотність Гіпатії – це серія графічних робіт, виконаних у авторській техніці, секрет якої Дмитро Красний не бажає розкривати до кінця. Втім, це значно більше, ніж абстрактні роботи, виконані в оригінальній техніці. 

Вечір психологічного кіно на даху під зорями!

Коли: з 22:00 до 2:00

Де: Lviv Film Center (вул. Володимира Великого, 14а)

Скільки: від 90 грн

Розуміння основ психології могло б зробити життя набагато простішим та щасливішим. Тож цього разу на даху під зорями пропонують дивитися цікаві психологічні фільми: «Пролітаючи над гніздом зозулі» – найкращий фільм, що відкриває глядачу зміст справжньої свободи – свободи духу, та фільм «Сім душ» – психологічна драма, яка розповідає про людину, якій одного разу випадає шанс змінити свій погляд на життя.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!