Куди піти на вихідні. Tvoemisto.tv рекомендує

3143 0
Відпочинок на свіжому повітрі, активності для дітей та новинки кіно. Напередодні трьохденних вихідних Tvoemisto.tv підготувало перелік закладів, які в змозі зробити їх цікавішими.

Кіно

Цього тижня Tvoemisto.tv пропонує до перегляду американську комедію про життя звичайнісінької жінки, чиє життя силою збігу обставин стає щодень веселішим. Комедія про шпигунський дебют рядової працівниці ЦРУ  «Шпигунка» – це дітище Пола Фіга.

Також цими вихідними Парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького запрошує на спільний перегляд фільму під відкритим небом. До речі, ще можна вплинути на те, який саме фільм транслюватимуть.

Відпочинок просто неба

У суботу, 30 травня, львів’ян та гостей міста запрошують взяти участь у Велодні. Окрім заїзду вулицями міста, запланована також цікава розважальна програма – велопікнік та велопоказ. Учасники спеціально просять не одягати на забіг спортивний одяг, аби ще раз підкреслити, що велосипед – це транспортний засіб.

Регіональний ландшафтний парк «Знесіння» запрошує мешканців та гостей міста на «ЕкоЛіто», яке відбудеться 30 травня з 10.00 до 18.00 на вулиці Довбуша, 24. На семінарах та заняттях «ЕкоЛіта» можна буде отримати чимало пізнавальної інформації щодо альтернативних методів лікування та профілактики багатьох недуг і поспілкуватися з цікавими людьми, які успішно втілюють філософію здоров’я у своє життя. З 10.00 до 12.00 буде змога дізнатися, як правильно займатися нордичною (скандинавською) ходою, яка сьогодні завойовує дедалі все більшу популярність у світі й Україні зокрема.

Саморозвиток

28-30 травня у Львові триває ІІІ Львівський медіа форум. У суботу, 30 травня, проходить саме програма різноманітних майстер-класів, тому, якщо маєте змогу, – варто відвідати кілька.

Іще у суботу, 30 травня, о 16:00 у Першій Львівській Медіатеці (вул. Мулярська, 2а) відбудеться мистецька лекція від Collegium Musicum про відому німецьку Ґерта Мюллер. Розповідатиме літературознавець Софія Варецька. Вхід вільний

Відпочинок з дітьми

У неділю, 31 травня, у Львові проходитиме ІІ загальноміське дитяче свято казок. В Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького улюблені персонажі тішитимуть юних львів’ян та їх батьків. На естрадній сцені Парку можна буде спостерігати театрально-музичну подорож казковими мініатюрами від вихованців Дитячих клубів Львова. Загальноміське дитяче свято казок триватиме з 12:00 год. до 16:30 год.

У понеділок, 1 червня, у світі відзначатимуть Міжнародний день захисту дітей. З нагоди свята заклади громадського харчування міста приготували для дітей багато цікавих заходів, майстер-класів та читання. Як інформує прес-служба міськради, участь в усіх майстер-класах безкоштовна.

Музика

Львівська школа джазу та сучасної музики дбатиме про ранковий апетит львів’ян та гостей міста протягом всього літа. Містян запрошують розпочинати ранок із музики та кличуть на ранкові джазові сніданки у парк ім. Івана Франка. Джаз лунатиме щосуботи та щонеділі з 12 до 14 год. біля ротонди у Парку ім. Івана Франка.

У суботу, 30 травня , 2015, на  «Арені Львів» відбудеться концерт гурту ТІК у рамках всеукраїнського туру «Люби ти Україну», присвяченого 10-річчю існування гурту. «Люби ти Україну» - пісня, яка вже встигла сподобатись всім українцям, стала символом і набула особливого значення для кожного. Ця пісня стане головною темою всього туру. Вартість 80 - 200 грн.

Фото: tsn.ua, gastronom, afisha.net, planetakino.

Підготувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!