Куди піти на вихідні. Tvoemisto.tv рекомендує

3242 0
Вихідні 6-7 червня приготували для львів'ян багато цікавих і корисних подій. Tvoemisto.tv пропонує вам їх перелік.
фото: FASTIVSCHOOL7.AT.UA, viv-online.com

фото: FASTIVSCHOOL7.AT.UA, viv-online.com

Кіно

Цього тижня Tvoemisto.tv пропонує до перегляду американський пригодницький трилер «Шалений Макс: Дорога гніву». Четверту стрічку, продовження франшизи «Шалений Макс», яка була неймовірно популярною в 1980-х роках, зняв той самий Джордж Міллер, режисер усіх трьох попередніх фільмів. 

Також кінотеатр «Планета Кіно IMAX» запрошує цими вихідними на мультфільм «Вартовий місяця». На цій планеті день і ніч змінюють одне одного не в суворій послідовності, а так, як захочуть хранителі світил. Юного Мьюна цілком влаштовувало його скромне життя, тому призначення його на роль хранителя місяця стало сюрпризом. І хто б міг подумати, що в перший день хлопець загубить довірений йому місяць. Історія про його повернення точно не залишить вас байдужими.

Відпочинок просто неба

Сьогодні, 6 червня, у Львові відбудеться жіночий велопарад. Організатори запрошують усіх львів’янок-велосипедисток завтра одягати ділові костюми зі спідницями чи брюками, сукні в діловому стилі, краватки, метелики, туфлі на підборах або ж балетки, портфелі, сумки-месенджери або клатчі та приїжджати на 11:00 на площі святого Теодора. Як повідомляють організатори, після велопробігу та після колективного фото всі організовано та за бажанням поїдуть у парк ім. Франка на велопікнік. 

У неділю, 7 червня, о 13:00 годині у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького відбудеться відкриття проекту «Бібліотека одного дня». Упродовж літа, в рамках проекту, усі охочі матимуть змогу безкоштовно випозичити книжки з колекції «Бібліотеки...» на 1 день.

Саморозвиток

У суботу, 6 червня, у Львові триватиме літературний проект «Читай. Львів», який створено з метою популяризації літератури та зміцнення іміджу міста Лева як літературного міста.

Також цими вихідними є можливість відвідати історичну виставку «Велика війна 1914 – … Індивідуальний та глобальний досвід» у Центрі міської історії Центрально-Східної Європи. Виставка подає погляд на Першу світову війну з двох різних, але поєднаних перспектив: з одного боку, як на глобальний конфлікт, а, з іншого, як на індивідуальний досвід різних її учасників.

Спортивні події, які варто побачити

У суботу, 6 червня, маленькі львів'яни випробовуватимуть свою силу в стронгмені. Офіційні дисципліни, зіркові судді – все як у дорослих, лише по-дитячому. Змагання відбуватимуться в рамках загальноміського чемпіонату «Богатир Львова». Початок о 14:00 годині біля пам'ятника Івану Франку.

7-14 червня у Львові відбудеться Будо-марафон, який цього року присвячений пам'яті наших Героїв. Будо-марафон-2015 поєднує в собі 5 японських бойових мистецтв, які гармонійно доповнюють одне одного. Марафон вирізняється насиченістю тренувань та допоможе учасникам повною мірою насолодитися японськими як традиційними, так і сучасними школами єдиноборствю.

Музика

У неділю, 7 червня, о 15 годині у Львові на площі перед Оперним театром відбудеться концерт за участі симфонічного оркестру і солістів Львівського Національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької. Всі кошти, зібрані під час концертів, будуть спрямовані на лікування Андрія Романчака, львівського волонтера, активіста ГО Варта 1, який 17 травня підірвався на фугасі біля смт. Попасна.

У суботу, 6 червня, львів’ян запрошують на концерт «Крихітки» з новою програмою «Без імені». Київська інді-поп група «Крихітка» відсвяткує 10 років з моменту виходу альбому «На першому місці» у Львові. Кияни обіцяють привезти нові пісні в рамках концертної програми «Без імені». Саме 6 червня 2005 року платівка тоді ще «Крихітки Цахес» з’явилась на поличках музичних магазинів по всій Україні. З тих пір колектив встиг розпастись, знову зібратись, змінити назву і склад, випустити альбом «Рецеп» (2009) та макси-сингл «Донор» (2013) і продовжує радувати слухачів яскравими концертними шоу та прекрасними піснями.Подія відбудеться у Event Hall «Кіно» (просп. Чорновола, 2). Ціна квитків: 150-300 грн.

 

Опублікувати Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!