Куди піти на вихідні. Tvoemisto.tv рекомендує

1808 0
Цих вихідних у Львові можна слухати і створювати музику, а також неодмінно потрібно завітати в театр.
Фото: Vgorode.ua

Фото: Vgorode.ua

Музика

Барви Блюзу

Коли: 26.01, 20:00-22:00

Де: Дзиґа

Традиційна програма блюз-рокових хітів суботнім вечором у Дзизі. Вхід вільний.

Твій музичний джем

Коли: 27.01, 15:00-17:00

Де: Заводська, 31.

Скільки: 100 гривень.

Музичний джем, під час якого не важливо бути музикантом, аби почати створювати музику. Під час заходу відвідувачів навчать відчувати інструменти, сплітати резонанси звуку, гортанного співу і правильному методу пиття Іван-чаю.

Кіно

Кіноніч Хроніки Нарнії

Коли: 26.01, 22:00-06:00

Де: Кіноцентр на Володимира Великого, 14а.

Скільки: 100 гривень.

Ніч фільмів про чарівну країну Нарнію, заховану в звичайній шафі і де мешкають фантастичні люди, тварини і істоти. Можливість повністю подивитися трилогію за одну кіноніч.

Скло

Коли: 26.01, 17:00-19:30

Де: Кіноцентр на Володимира Великого, 14а

Скільки: 60 гривень. Квитки доступні онлайн.

Сиквел до «Невразливого» та «Спліту». Викрадач з численним розладом особистості і терорист-інвалід «Містер Скло» виходять на своїх давніх супротивників - травмовану дівчинку-підлітка Кейсі і старіючого супергероя Девіда Данна.

Зелена книга

Коли: 26.01. 14:00-27:30

Де: Кінопалац, Театральна, 22.

Скільки: 75-85 гривень.

Історія, заснована на реальній дружбі. Простого вишибалу наймають у якості водія на час туру одного з найкращих піаністів світу – афроамериканця – півднем США, де панують расистські погляди. У поїздці вони користуються «Зеленою книгою», яка містить інформацію про безпечні місця для чорношкірих. Ця подорож відкриє двом різним героям очі на світ та змінить їх життя.

Виставки

Земля і Небо

Коли: 26.01, 12:00;

Де: галерея «Зелена канапа» на Вірменській.

Відкриття виставки нових монументальних робіт киянина Олексія Коваля. Це присвята різним стихіям Землі, Небу. Воді і Повітрю. Подорожуючи світом, художник взяв образи на берегах Хорватії, в Тибетських горах та на азійських просторах.

Вистави

Прекрасні, прекрасні, прекрасні часи

Коли: 26.01, 18:00-21:00

Де: Перший театр на Гнатюка, 11

Скільки: 70-100 гривень.

Сцена Першого театру перетворюється у Відень кінця 50-х. Актори, граючи на сцені, не тільки задаються питаннями, а й спрямовують їх до глядача. Чи жертви насилля обов’язково мусять стати катами? Чи діти приречені на повторення помилок своїх батьків? Чи виховання – це система наказів і заборон, процес припасовування себе до обов’язкової норми? Як функціонує суспільство у стані повоєнної травми? Чи єдиним його захистом є творення міфів про себе самого? Замовчування і маніпуляції? І що станеться, коли міфи будуть піддані сумніву, а замовчуване буде вимовлено вголос?

Боженька (16+)

Коли: 26.01, 19:00-22:00

Де: Театр Лесі

Скільки: 50-80 гривень.

«боженька» - це вистава, дія якої перенесена в ліс і розгортається серед звірят. Але ніщо людське їм не чуже: домінування та експлуатація, анархізм, сексуальні субкультури, квазірелігійні переконання, численні страхи. Страх іншості, страх правди, страх пізнання, страх бути собою, страх любити. Однак, найкраща зброя проти страху - це сміх. Тож ця історія про політичні маніпуляції та спекуляції на релігійних почуттях в першу чергу є комедією.

Любов) 16+

Коли: 27.01, 18:00-21:00

Де: Театр Лесі

Скільки: 50-80 гривень.

Перша драма Лесі Українки «Блакитна троянда», котра досі вважалася «несценічною», стає прекрасним ґрунтом для роздумів на тему різноманітності любові. Підсилена засобами фізичного театру та документальними свідченнями акторів, вистава демонструє кілька схем стосунків, поширених в сучасному світі: несамовита приречена любов, що має фатальні наслідки, зручне «міщанське» пристосування, любов з холодною головою, що ні до чого не зобов`язує, приємний флірт. Безліч варіантів – кожен може вибрати те, що йому чи їй пасує. Питання у тому, як бути щирим і чесно вибрати між спокійним, впорядкованим життям і варіантом «блиснути враз і згоріти, наче ніж на вогні», а також у тому, чи маємо ми, в принципі, такий вибір.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!