Куди піти на вихідні у Львові. Рекомендації Tvoemisto.tv

2570 0
Виставки, вистави та фестивалі, які варто відвідати львів'янам 29-30 вересня.
Фото: Радіо Максимум

Фото: Радіо Максимум

Вистави

Фестиваль «Золотий лев»

Вулична вистава «Йов» Кароля Войтили (майбутнього Папи Римського Івана Павла ІІ), у постановці Ярослава Федоришина і Львівського академічного театру Воскресіння.

Коли: субота, 29 вересня, 20:00

Адреса: площа перед Львівською оперою

Вистава «А.Л.Ж.И.Р.» в постановці Автанділа Варсімашвілі (Грузія) та Тбіліського державного академічного російського театру ім.А. С. Грібоєдова.

Адреса: Перший український театр, вул. Гнатюка, 11

Коли: неділя, 30 вересня, 20:00 

Деталі на сторінці події.

Ангеллі. Ораторія

«Ангеллі. Ораторія» - це розширена та модифікована для потреб концерту версія музичної партитури вистави «Ангеллі. Виклик» (режисера Ярослав Фрет). Програма концерту складається з візантійських та сардинських пасхальних гімнів.

Вроцлавський театр ZAR існує з 1999 року. Реалізує свої мистецькі проекти методом довготривалого дослідження джерел, які супроводжуються процесом формування нової театральної мови, що ґрунтується на музиці різноманітних традицій.

Міжнародний склад групи був сформований під час циклічних дослідницьких експедицій до Грузії у 1999-2003 рр.. Під час цих подорожей група зібрала музичний матеріал, есенцією якого є прадавні поліфонічні пісні, що сягають своїм корінням початку нашої ери, і які, ймовірно, є найстарішою формою поліфонії. Слово «зар», від якого походить назва театральної групи, є назвою погребальних пісень, які виконують Свани, що мешкають у високогір'ї Кавказу на північному заході Грузії. 

Інформація про квитки є на сторінці події.

Коли: субота, 29 вересня, 17:00.

Адреса: Львівський органний зал, вул. Степана Бандери, 8

Весілля

#ВЕСІЛЛЯ — вистава, збудована на традиційних весільних піснях з цілої України. Деталі на сторінці події.

Коли: субота, 29 вересня, 20:00

Адреса: Слово І голоС, вул. Городоцька, 38

Виставки

«Едемський сад» Катерини Резніченко

Образ саду скеровує глядача до глибокої символіки у біблійному і філософському вимірах - сад як крихка гармонія, як місце взаємодії створеного Богом і людських прагнень до вічності. Втім, художниця запрошує поглянути на Едемський сад «як на щось ідеальне і чисте, до існування в ньому людей».

Деталі на сторінці події.

Адреса: кав'ярня-галерея «Штука», вул. Котлярська, 8.

Кіно

«Шляхетні волоцюги»

«Львів часів Другої світової війни. Саме в цьому старовинному місті вирішувалася доля всього світу. Десь серед середньовічних вуличок захований давній артефакт – браслет самого Олександра Македонського. Власник цієї прикраси може завойовувати території та народи. Ясна річ, що і Гітлер, і Сталін хотіли би собі таку дрібницю. Результат усієї війни буде в руках двох друзів Боді та Мірека, які люблять тільки Львів, дівчат і жарти. Ці благородні бродяги підуть на будь-які авантюри, щоб домогтися свого і залишитися чистими. Несподівано ставши опікунами Христини, життя підносить хлопцям усе нові сюрпризи. Чи вийде у бродяг урятувати світ?»

Де дивитись: «Кінопалац», вул. Театральна, 22

Кіноніч Marvel

У програмі: «Доктор Стрендж» (2016), «Вартові Галактики» (2014), «Месники» (2012).

Інформація про квитки є на сторінці події.

Коли: субота, 29 вересня, 23:00

Адреса: Lviv Film Center, вул. Володимира Великого, 14а

Інші події: фестивалі, лекції, вечірки

Craft Beer & Vinyl Music Festival

Фестиваль крафтового пива і вінілів. 50 крафтових броварень та імпортерів крафту, більш ніж 20 львівських ресторанів. А також єдиний на західній Україні ярмарок платівок з виставкою hi-fi та hi-end апаратури, аби підсолодити слух.

Вхід на подію - вільний, трансфер працюватиме від пам’ятника Федорову. Деталі про подію – на сторінці.

Адреса: FESTrepublic, Старознесенська, 24


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!