Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2612 0
На львів'ян чекають два дні вихідних. Tvoemisto.tv пропонує спланувати їх та долучитись до святкування Дня міста.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Субота, 4 травня

У суботу та неділю Львів відзначатиме 763-й день народження, в межах якого у місті запланували масштабне святкування. З повною програмою заходів можна ознайомитись за посиланням. Також окремі заходи відбудуться на Сихові та Левандівці.

Німе кіно під живу музику. Вечір ретро

Де: Львівський органний зал (вул. Бандери, 8)

Коли: 21:00

Квитки: від 50 грн

Німе кіно, безсмертний Чарлі Чаплін та музика, яка здатна сказати більше за слова. Найвідоміші пісні з німих фільмів виконає піаніст Дмитро Микитин та скрипалька Олександра Мороз. А на велетенському проекторі у цей час ітимуть кадри шедеврів Епохи німого кіно. Дмитро Микитин – фортепіано, Олександра Мороз – скрипка.

Craft Beer & Vinyl Music Festival 2019

Де: клуб FESTRepublic (вул. Старознесенська, 24)

Коли: з 16:00

Квитки: маленьке пиво від 30 грн

На території клубу FESTRepublic традиційно відбувається фестиваль крафтового пива, який цього року відвідають понад 60 пивовиробників. Безкоштовні автобуси курсуватимуть від пам’ятника Федорову. Повну програму фестивалю можна переглянути за посиланням.

X Львівська сотка

Де: збір на площі Ринок

Коли: 10:00

Квитки: безкоштовно

Найбільший велозабіг західної України, який об’єднує власників гірських і шосейних велосипедів, фіксів і лігерадів, лосів і матрасників, любителів позмагатися і порелаксувати. Реєстрація учасників за посиланням.

6-й велопроменад «Батяри на роверах»

Де: вул. Братів Рогатинців, 32

Коли: 14:00

Квитки: безкоштовно

Вже ушосте «Батяри на роверах» зберуться на львівський ретро велозаїзд, що об’єднає людей, які цінують стиль та міські велосипеди, своєрідна присвята львівській батярській міській культурі початку ХХ ст.

До заїзду допускають різні велосипеди, але бажано, щоб це були класичні міські моделі, а власник велосипеда виглядав у стилі англійської велосипедної моди тридцятих-сорокових років XX століття. Вітається будь-який твідовий одяг та його поєднання.

Family Fest 2 | Spring picnic

Де: Палац Мистецтв (вул. Коперника, 17)

Коли: 12:00

Квитки: 20 грн

Сімейний фестиваль-ярмарок, на якому можна гарно провести час із родиною та придбати цінні речі і смаколики.

Благодійний фотосет «Допоможи Елі почути світ»

Де: Палац Мистецтв (вул. Коперника, 17)

Коли: 12:00

Квитки: 500 грн

На заході збиратимуть кошти для львів’янки Елі Яворської з вадами слуху, аби вона могла придбати кохлеарний імплант, який коштує 800 тис. грн. Еля втратила слух ще у 8 місяців через уколи антибіотиків і єдиним її шансом зараз є слухопротезування системою кохлеарної імплантації.

Професійний фотограф робитиме світлини у яскравій весняній фотозоні, натомість ви отримаєте календар із улюбленим фото на 2020 рік.

Неділя, 5 травня

Великодні гаївки від СвітЛички

Де: Музей народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького

Коли: 16:00

Квитки: 40 грн

СвітЛичкова спільнота запрошує провести разом Воскресіння Христове. Гостям пропонують бавитися та водити гаївки, майстер-клас та наїдки.

3D-мапінг на храмі Різдва Пресвятої Богородиці

  • Де: Центр Довженка (просп. Червоної Калини, 81)

    Коли: 22:30

    Квитки: безкоштовно

На Сихові День міста пропонують відзначити по-особливому та відвідати 3D-мапінг, який покажуть на фасаді храму Різдва Пресвятої Богородиці.

Музика Баха. Органний концерт

Де: Львівський органний зал (вул. Бандери, 8)

Коли: 19:00

Квитки: від 50 грн

Музика Йоганна Себастьяна Баха, як найкраще творіння людства, була записана на Золоту платівку «Вояджера», космічного апарата, запущеного із Землі в 1977 році. Космічну музику Баха зіграє 5 травня солістка Органного залу Олена Мацелюх. Тривалість до години.

Тиждень австрійського кіно у «Кінопалаці»

Де: Кінопалац «Львів» (вул. Театральна, 22)

Коли: 20:50

Квитки: безкоштовно

У «Кінопалаці» з 2 по 5 травня триває «Тиждень австрійського кіно». Сучасні фестивальні стрічки, художні та документальні, на будь-який смак. Фестиваль «Тиждень австрійського кіно» збирає найяскравіші і резонансні картини останніх років з Австрії.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!