Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

3866 0
Цими вихідними у місті відбудеться чимало цікавих подій. Tvoemisto.tv пропонує провести вихідні 11-12 травня з користю.
Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Субота, 11 травня

Органне відеошоу. Популярна класика

Де: Львівський органний зал (вул.. Бандери, 8)

Коли: 19:00

Квитки: 80-200 грн

Львівський органний зал запрошує поринути у світ яскравих кольорів та ефектних звуків органа. Після великого успіху першого показу «Органного шоу» Органний зал продовжує дивувати глядачів новими візуалізаціями Альберта Врубеля і безсмертною класикою у виконанні органістки Надії Величко.

Концерт Любомира Мельника «На біс!»

Де: Львівська національна філармонія (вул. Чайковського, 7)

Коли: 19:00

Квитки: 200-600 грн

Любомир Мельник – композитор і піаніст українського походження, який є піонером Continuous Piano Music. Музикант відомий як один із найшвидших піаністів на планеті, встановивши ще більше 30 років тому одразу два світові рекорди Гіннесса. Композитор, який демонструє неймовірне і кожен раз вражаюче володіння інструментом, виконуючи авторську музику. На вас чекає все найкраще і нове. Розширена концертна програма, несподівані і цікаві дуети з іншими артистами, спілкування з глядачами.

Freemarket: Вільний Обмін Речима

Де: Перша Львівська Медіатека (вул. Мулярська, 2а)

Коли: 15:00

Квитки: безкоштовно

Усіх охочих запрошують долучитися до Вільного обміну речима. Надмірне споживання – це джерело однієї з найбільших екологічних проблем сьогодення – проблеми побутового сміття. І кожен може докластись до вирішення цієї проблеми. Зі собою учасників закликають приносити різноманітні речі – одяг, книги, іграшки, техніку.

Майстер-клас «Подарунок для матусі»

Де: Дім Франка (вул. Франка, 150)

Коли: 14:00

Квитки: безкоштовно за умови реєстрації за тел. (096) 158 46 06

У День Матері можна ще раз нагадати найдорожчій людині, як ви її любите та цінуєте, зробивши подарунок своїми руками.

«Київський щоденник» у музеї Пінзеля. Зустріч з Владою Ралко.

Де: Львівська національна галерея мистецтв імені Бориса Возницького (вул. Стефанника, 3)

Коли: 16:00

Квитки: безкоштовно

У Львові відбудеться зустріч із відомою експресивною українською художницею Владою Ралко. Художниця ділитиметься міркуваннями та роздумами, історією створення альбому «Київський щоденник». Ідея розпочати серію малюнків, яка структурно нагадує щоденникові записи, виникла після того, як серед вечірнього натовпу в неспокійному Києві Влада Ралко побачила велетенське око, а саме людину в костюмі «Ока». Ці малюнки стали початком регулярної «щоденникової» фіксації того, що відбувалося в Україні.

Майстер-клас «Весняна листівка»

Де: ТРЦ «Шувар», 3 поверх (просп. Червоної Калини, 36)

Коли: 16:00

Квитки: 50 грн та реєстрація за посиланням

Дитячий розважальний центр «Дитячий Вулик» запрошує на майстер-клас із виготовлення весняної листівки для мами. На відвідувачів чекає багато яскравих емоцій та сюрпризів.

Цирк на льоду

Де: Львівський державний цирк (вул. Городоцька, 83)

Коли: 16:00

Квитки: 80-300

Львів’ян запрошують феєричне льодове шоу. Яскраве, динамічне і неймовірно барвисте видовище поєднало на льоду віртуозне фігурне катання та неймовірний калейдоскоп циркових номерів: акробатів, жонглерів, фокусників, повітряних гімнастів. 

Концерт «Передчуття Джазу»

Де: Львівська національна філармонія (вул. Чайковського, 7)

Коли: 19:00

Квитки: 80 грн

«Передчуття Джазу» – концерт зі смаком терпкого витриманого вина! Концерт відбудеться за участі талановитої вокалістки Любові Аргатюк на камерній сцені Львівської національної філармонії. Звучатимуть твори львівських композиторів та відомі джазові стандарти.

Музичний фестиваль «Флюгери Львова»

Де: дворик Ратуші

Коли: 14:00

Квитки: 100-250 грн

Цього року дворик міської Ратуші знову традиційно наповниться звуками різних музичних інструментів. Флюгери Львова – один із улюблених музичних фестивалів містян і обов’язковий для відвідування кожному, хто буде у Львові 11-12 травня. Новим акордом стане вечірка-шоукейс Безсоння Флюгерів із локальною електронною музикою у підвалах монастиря Бернардинів – у Музеї Ідей.

Фестиваль грецької культури

Фестиваль грецької культури знайомитиме львів’ян і гостей міста з традиційною і сучасною культурою та історико-культурною спадщиною Греції. У програмі фестивалю – екскурсії, представлення традиційних танців, презентації, театралізовані вистави, відкриті лекції,

Програму фестивалю можна переглянути за посиланням

Неділя, 12 травня

Прокидання Флюгерів

Де: дворик Ратуші

Коли: 10:00

Квитки: 100-250

Цього року будити місто буде фрі-джазовий колектив музикантів з України та Америки Mark Tokar Trio. Зірками прокидання будуть майстрині поетичного голосу та тонких музичних енергій Сестри Тельнюк з програмою обраної української поезії, виконаної у рок-форматі. Флюгери завершаться недільного обіду цьогоріч великою джем-програмою.

«Матусина вечірка» в парку розваг «Дитяча планета»

Де: вул. Газова, 30а

Коли: 14:00

Квитки: безкоштовно

У другу неділю травня відзначатимемо день найдорожчої у житті кожної людини – День Матері. Дитяча Планета запрошує на святкову «Матусину вечірку». У програмі: святковий концерт; майстер-класи для молодих мам, дискотека для мам та дітей, розіграш подарунків.

Святкування Дня матері в ТРЦ «Victoria Gardens»

Де: вул. Кульпарківська, 226а

Коли: 16:00

Квитки: безкоштовно

З нагоди свята торгово-розважальний центр підготував для відвідувачів чимало святкових атракцій та розваг. На відвідувачів чекає зустріч з відомими мамами Львова. Серед запрошених гостей – Катерина Кіт, Соломія Чубай, Дар’я Альошкіна, Марія Малачинська, Ярина Капітан та Галина Давидюк. Крім цього, Соломія Чубай разом із Rockoko дадуть концерт у межах соціального проекту «Колискові для Олекси».

Толока на Зеленій Коробці – Львівська Сортувальня

Де: вул. Заводська, 31

Коли: 12:00

Квитки: безкоштовно

Зелена Коробка – соціальна екологічна ініціатива, заснована в 2016 році групою зелених активістів зі Львова. В основі ідеї роботи підприємства стоїть надання зручного сервісу для сортування відходів. Партнером Зеленої Коробки може стати кожен, потрібне лише бажання сортувати відходи.

Відкритий Кубок Львова з мотокросу 2019

Де: вул. Медової Печери

Коли: 11:00

Квитки: безкоштовно

На трасі для мотокросу «Майорівка» відбудеться «Відкритий Кубок Львова з мотокросу». Напередодні, 11 травня, пройдуть тренувальні заїзди. Організатори очікують на 150-250 учасників. Усіх охочих запрошують завітати у ролі вболівальників! 

Концерт за участі «Дударика»

Де: Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького

Коли: 16:00

Квитки: безкоштовно

До Дня матері у львівському Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького відбудеться безкоштовний концерт «Львів – мамі».У ньому візьме участь Академічний симфонічний оркестр Львівської національної філармонії під диригуванням Юрія Бервецького, Державна академічна чоловіча хорова капела «Дударик». Також виступатимуть солісти Людмила Осташ, Тетяна Вахновська, Василь Садовський, Назар Лозинський, Юрій Шевчук, Оксана Караїм і Дарія Кудрик.

Концерт до Дня матері у Шевченківському Гаю

Де: вул. Чернеча Гора, 1

Коли: 14:00

Квитки: безкоштовно

У концерті візьмуть участь львівські артисти, серед яких Мар’ян Шуневич, Роман Ковальчук, Назар Савко, ансамблі «Джерело», «Черемош» і «Карпати» за участі духового оркестру музичної академії.

День відкритих дверей у Ботанічному саду

Де: вул. Черемшини, 44

Коли: 14:00

Квитки: безкоштовно

До Дня матері львів’ян запрошують відвідати День відкритих дверей до Ботанічного саду ЛНУ імені Івана Франка, щоб потішити око барвистою палітрою квітучих рододендронів, бузків, деревоподібних півоній та багатьох інших цікавих рослин.

Валерія Cілівончик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!