Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

4240 0
Цими вихідними у місті відбудеться чимало цікавих подій. Tvoemisto.tv пропонує провести вихідні 25-26 травня з користю.
Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Субота, 25 травня

Антитіла на Арені Львів!

Де: Арена Львів (вул. Стрийська, 199)

Коли: з 19:00 до 20:00

Вартість: 400 – 900 грн

Антитіла заспівають разом із десятками тисяч рідних по духу людей. На вас чекатиме найбільша за всю історію гурту розширена музична програма у супроводі яскравого шоу, в якій прозвучать найкращі композиції з усіх попередніх платівок: «TDME і «Лови момент». Також вперше, абсолютно нові пісні із нового альбому «Hello», в якому Антитіла притримують ще декілька потужних хітів.

Толока Зеленої коробки

Де: вул. Заводська 31

Коли: з 10:00 до 20:00

Вартість: безкоштовно

Залишаються фінальні приготування нашого приміщення, яке стане першою у Львові громадською Сортувальнею! Організатори запрошують приєднатись до розсортування сировини.

Час історій: Big lesson

Де: Malevich Night Club (просп. В’ячеслава Чорновола, 2)

Коли: з 10:00 до 20:00

Вартість: 150-500 грн

На лекції розкажуть, чому життєвий досвід  «життєвий досвід: крутіший за МВА та сильніший за кінематограф». На власних прикладах десять особистостей розкажуть про події, людей чи слова, що стали найважливішими уроками життя.

Екскурсія виставкою «Життя навколо храму»

Де: Гарнізонний храм святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11)

Коли: з 19:00 до 22:00

Вартість: благодійна пожертва на реставрацію ікони святого Бенедикта.

Відвідувачі екскурсій зможуть не лише почути, а й побачити та відчути на дотик ті клаптики історії Гарнізонного храму, які всупереч обставинам пережили все і дійшли до наших днів. «Родзинкою» цих екскурсій буде своєрідна презентація ікони XVIII ст., яка вперше постане перед очима львів'ян. Мова йде про образ одного з перших християн - святого Бенедикта-мученика.

Чистий Сихів / Прибирання Парку ім. Івана Павла II

Де: парк імені Івана Павла II (проспект Червоної калини)

Коли: з 11:00 до 13:00

Вартість: безкоштовно, зареєструватись можна тут

Громадська ініціатива «Чистий Сихів» збирає небайдужих сихівчан разом прибрати Парк ім. Івана Павла II. Учасники прибирання на місці за власним бажанням будуть поділені на сектори для прибирання. Організатори забезпечують знаряддям для прибирання та вивезення сміття відповідними службами.

Неділя, 26 травня

Secret Garden W/ макс пташник & clan

Де: вул. Кирила та Мефодія

Коли: з 18:00 до 22:30

Вартість: 100 гривень.

The Secret Garden – це серія подій, яка надихне відвідувачів і дасть нового життя Ботанічному саду. А це означає, що будуть живі концерти, читання книжок, театральні перфоманси та майстер-класи. Частина вилучених коштів буде йти на реконструкцію та оновлення саду.

Спецкурс: Перша допомога при ДТП

Де: курси першої допомоги САВ (вул. Стрийська 202/офіс 707)

Коли: з 10:00 до 17:00

Вартість: 700 гривень.

На заході допоможуть всім охочим дізнатись, як надавати першу допомогу при ДТП. Організатори рекомендують пройти курс всім учасникам дорожнього руху – водіям, пасажирам, мотоциклістам, велосипедистам і пішоходам. Програма побудована таким чином, щоб отримані знання можна було відразу відпрацювати на практиці (30% теорії і 70% практики). Після курсу видаватимуть сертифікат.

Відкриття Першої Львівської Сортувальні

Де: вул. Заводська, 31

Коли: з 15:00 до 20:00

Вартість: безкоштовно.

Екоактивісти запрошують на святкове відкриття Першої Львівської Сортувальні. На екосвяті буде музика, барахолка, смачна їжа та напої. Окрім цього організатори розкажуть про «Зелену Коробку», а також покажуть та пояснять, що сортувати та як це робити.

Екскурсія «Ніч в музеї. Легенди Жовківського замку»

Де: Жовква, площа Вічева, 2

Коли: з 20:00 до 23:00

Вартість: від 10 грн для дітей, від 20 грн для дорослих

Відвідувачі зможуть подивитись у рамках програми фільми Фестивалю «Кіномаршрут» та виставу  «Легенди Жовківського замку. Костянтин та Марія». Для дітей та дорослих передбачені окремі програми заходів. 

Фестиваль їжі «Street Food So Good»

Де: парк культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького (вул. Болгарська, 4)

Коли: з 18:00 до 22:00

Вартість: 40 гривень

Море – це сонце, коктейлі, гарячі танці, ігри та щастя! Цього року море буде у Львові на сьомому фестивалі вуличної їжі. Бронюйте дати, починайте вашу морську відпустку! Організатори обіцяють, море задоволення, нових вражень, смачної та якісної їжі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!