Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2440 0
Цими вихідними у місті відбудеться чимало цікавих подій. Tvoemisto.tv пропонує провести вихідні 1-2 червня з користю.
фото: lvivnews.info

фото: lvivnews.info

Субота, 1 червня

Фестиваль Lviv Family Day 2019

Де: парк імені Івана Франка (вул. Листопадового Чину)

Коли: з 13:00 до 22:00

Вартість: безкоштовно

На всіх відвідувачів чекає багато конкурсів, майстер-класів, спортивних естафет. Дорослі теж будуть у захваті. Вони зможуть відпочити в гарній атмосфері, спробувати себе у розіграші цінних подарунків та сертифікатів, насолодитися виступами виконавців та почути корисні лекції про сімейні відносини.  Кожен охочий зможе купити пам’ятний подарунок на ярмарку.

Відкриття сезону Нічних катань 2019

Де: Львівська опера (проспект Свободи, 28)

Коли: з 22:30 до 6:00

Вартість: безкоштовно

Збір під Оперним о 22:30, виїзд приблизно 23:00, далі всі учасники поїдуть по просп. Свободи — вул. Гнатюка до пам‘ятника Івану Франку, далі по вул. Січових Стрільців — просп. Свободи — просп. Чорновола — вул. Варшавській — вул. Тунельній – вул. Левандівській — вул. Сяйво — вул. Виговського — вул. Науковій — зупинка біля ТЦ «Вам» на Науковій — Сихів — вул. Зелена — вул. Джорджа Вашингтона — вул. Пасічна — вул. Богданівська — АС-2 — вул. Липинського — Оперний театр. На зупинці біля ТЦ «Вам» будуть розігрувати призи від Boomerang Boardshop. Організатори радять взяти з собою дощовик.

Виїзд на природу з Гілель

Де: база «Чарівні озера» (село Майдан)

Коли: з 12:00 до 19:00

Вартість: 100 грн, зареєструватись можна тут

Організатори запевняють на базі всіх відвідувачів чекають мальовничі місця, озера, ліс, комфортні альтанки, парк-лазанка, зіп-лайн, цікава програма і пікнік.

ХVI Всеукраїнський театральний фестиваль «Казка у гаю»

Де: Шевченківський Гай (вул. Чернеча Гора, 1)

Коли: з 12:00 до 20:00, 1 та 2 червня

Вартість: безкоштовно

Всеукраїнський театральний фестиваль дитячих та юнацьких колективів «Казка у гаю» — це чудова нагода для маленьких відвідувачів зустрітись з улюбленими казковими персонажами. Фестиваль приурочений до Дня захисту дітей, його iдея — популяризація української казки. Експозиція музею — старі дерев'яні хати з солом’яними стріхами, зелені дерева, високі смереки — створюють найкращі декорації для відтворення казок.

IV благодійний велопробіг «Кручу педалі, щоб вони жили»

Де: Львівська опера (пр. Свободи, 28)

Коли: з 10:30 до 13:30

Вартість: 150 грн

На заході учасники зможуть сфотографуватись та взяти автограф у співака Арсена Мірзояна та вирушити у велопробіг середмістям. Початок реєстрації на велопробіг — о 10:30 на площі біля Оперного театру, старт — о 12:00. На фініші велопробігу організатори влаштовують розіграш призів від партнерів заходу. Мета велопробігу — зібрати щонайменше 220 тис. грн. на ремонт відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії. Саме така сума потрібна на оновлення двох блоків, які складаються з чотирьох палат та санвузлів.

Неділя, 2 червня

Еколого-мистецький фестиваль «Озеро на Панча»

Де: вул. Петра Панча, 16

Коли: з 14:00 до 20:00

Вартість: безкоштовно

На відвідувачів чекають різноманітні лекторії, майстер-класи, концерт, гра в корфбол, безпрограшна лотерея, ярмарок смаколиків тощо. На заході також говоритимуть про модернізацію водопостачання й водовідведення Львова та покращення роботи місцевого транспорту

Пікнік Cancer Survivors Day

Де: Prostir Lviv (вул. Лижв'ярська, 42)

Коли: з 13:00 до 18:00

Вартість: безкоштовно, зареєструватись можна тут

Щоб зробити атмосферу максимально домашньою, організатори пропонують відвідувачам приносити власну випічку, фрукти, воду та пригощати нових знайомих і приймай частування від інших. На всіх чекає приємна музика, цікаві майстер-класи, фотозони та вечір прози. Мета заходу — показати суспільству, що людей, які проходять лікування раку та хто вижив, набагато більше, ніж здається. Cancer Survivors Day — це також натхнення для тих, кому нещодавно поставили діагноз, та емоційна підтримка для їхніх сімей.

Всеукраїнський турнір з ММА «Нескорені ХІ»

Де: Мотозавод, СОК «Інтерспорт» (вул. Городоцька, 174)

Коли: з 10:00 до 20:00

Вартість: безкоштовно

СК «Цитадель» запрошує всіх на видовищне спортивне свято — змішані бойові мистецтва. Зважування учасників — о 10:00, початок змагань — о 12:00. Попередня реєстрація здійснюється шляхом подачі (відсилання) заявки на участь в чемпіонаті в оргкомітет заходу на [email protected].

Вечір романтики і кіно на даху під зорями

Де: Lviv Film Center (вул. Володимира Великого, 14а)

Коли: з 21:30 до 1:30

Вартість: 130 грн, купити квитки онлайн можна тут

Показ почнеться о 21:30, але на дах можна піднятись вже з 19:45. Кількість квитків обмежена. Цього вечора можна подивитись одразу два фільми — «500 днів літа» та «Щоденник пам’яті».

Катерина Гаценко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!