Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2053 0
На вихідних відбудеться фестиваль на Підзамче, вистава у Першому театрі, а також авторські читання.
фото: lvivnews.info

фото: lvivnews.info

Субота, 13 липня

Фестиваль «150 років Підзамче»

Коли: 11:00-22:00

Де: кілька локації у програмі

Скільки: безкоштовно

12 липня виповнюється 150 років від початку регулярного руху поїздів зі станції Підзамче. Із цієї нагоди львів’ян запрошують на фестиваль, який відбудеться 13 липня, з 11:00 по 22:00.

Сансет вісімдесятих

Коли: 18:00-23:59;

Де: FESTrepublic, вул. Старознеенська, 24

Скільки: безкоштовно.

Які асоціації виникають при слові DISCO? Світломузика, блиск стробоскопів та справжній танцювальний марафон. Цієї суботи тераса перетвориться на свято, яке змусить серце битися частіше.

Ніч у Львові у Мезеї «Територія Терору»

Коли: 21:00-23:00;

Де: пр. Чорновола, 45

Скільки: безкоштовно

У Меморіальному музеї тоталітарних режимів «Територія Терору» відбудуться показ фільму «Де-фак-то» та дискусія «Від ритуалу до постритуалу: вшанування подій Другої світової війни у просторах Львова», а також вечірня екскурсія музейним комплексом.

Вистава «Pentecost»

Коли: 20:00-22:30;

Де: Перший театр, вул. Гнатюка, 11

Скільки: 100-150 грн

Політично-мистецький трилер Девіда Едгара, Pentecost («П’ятидесятниця»), здобув звання «Кращої п’єси року» у Великій Британії у 1994 року. Вистава-переможець конкурсу Taking the Stage («Захопити сцену»).

Неділя, 14 липня

Фестиваль «Життя вирує»

Коли: 14:00-17:00

Де: Стрийський парк, вул. Стрийська, 15

Скільки: безкоштовно

Львів’ян запрошують у Стрийський парк усією родиною. На вас чекають майстер-класи, лекції, нові знайомства та багато іншого.

Товариський матч Збірної України – зірки «Карпат»

Коли: 17:00-19:00

Де: Арена Львів, вул. Стрийська, 199

Скільки: безкоштовно

З нагоди відзначення 125-річчя українського і львівського футболу на «Арені Львів» відбудеться товариський матч між легендами збірної України та львівських «Карпат».

Angst. Діджей-сет. Передвідкриття органного фестивалю

Коли: 17:30-18:50

Де: Львівський органний зал, вул. Бандери, 8

Скільки: 50 грн

У рамках фестивалю «Ніч у Львові» львів’ян запрошують на молодіжний лаунж та яскравий діджей-сет. Angst – це молодий проект від учасника рівненського гурту Bedroom Talks. Перший його лайв-виступ відбувся на нічних Флюгерах Львова у підвалі монастиря Бернардинів.

Місяць авторських читань у Львові 2019

Коли: 18:30-20:00

Де: Театр Лесі Українки, вул. Городоцька, 36

Скільки: безкоштовно.

Місяць авторських читань у Львові – це добра нагода пірнути у мандрівку європейськими культурами, не виїжджаючи з міста. У неділю читатимуть Ганна Улюра
та Юлія Мілітару.

Queen – Live at Prostir! Дивимось легендарний концерт на Вемблі

Коли: 21:15-23:20

Де: Prostir Lviv, вул. Лижв’ярська, 42

Скільки: безкоштовно

Фільм «Богемна рапсодія» закінчується кадрами з тріумфального виступу Queen на Live Aid у 1985-му. Але те, що відбувалося наступного року, є не менш легендарним. На гребені успіху Queen записали альбом A Kind of Magic і вирушили в свій The Magic Tour Європою, де від Ірландії до Угорщини збирали повні стадіони. Одними з таких виступів у рамках туру були два легендарні шоу, котрі Квіни дали 12 та 13 липня 1986 року на культовому стадіоні Вемблі. Ми вирішили відсвяткувати 33-тю річницю цієї події переглядом концерту Queen – Live at Wembley цієї неділі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!