Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

3959 0
Окрім урочистостей до Дня незалежності, у Львові відбудуться тематичні вечірки та
Фото: Julia Sakałoŭskaja

Фото: Julia Sakałoŭskaja

Субота, 24 серпня

Концерт Onuka

Де: FestRepublic, вул Старознесенська, 24

Коли: з 19:00 до 22:00

Вартість: 400 грн, квитки можна замовити тут

Спільний проект відомого українського саунд-продюсера та музиканта Євгена Філатова (The Maneken) та Нати Жижченко презентує унікальне шоу 24 серпня на території FestRepublic. Музика Onuka – це органічний мікс електроніки, актуальної поп-музики та української етніки.

Фільми незалежності | Wiz-Art Festival 2019

Де: Кінопалац, вул Театральна, 22

Коли: з 13:00 до 16:30

Вартість: 80-170 грн, квитки можна купити тут

24 серпня пропонують переглянути першу із двох спеціальних підбірок українських фільмів до Дня Незалежності – «На перехресті історії». Як це бути і жити в Україні сьогодні? Фільми у цій підбірці вибудовують хронологію сучасної української історії через суб’єктивну лінзу кожного чи кожної. Герої цих робіт дотичні до творення нашої незалежності сьогодні, саме вони дають впевненість, що фраза «все буде добре» звучатиме частіше.

Показ фільму «Ілюзіоніст»

Де: Парк культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького

Коли: з 21:00 до 22:30

Вартість: безкоштовно

Відень, початок ХХ століття. Все місто розбурхане приїздом прославленого чарівника, який показує такі фокуси, що легко повірити в існування справжньої магії. Вистави Гера Ейзенхайма збирають аншлаги. Зацікавлений незвичайним гостем, принц Леопольд наймає інспектора, щоб дізнатись в чому загадка цієї таємничої особистості і чи не збирається фокусник скинути принца з трону. Правда, що відкриється, покаже драматичну історію нещасного закоханого. Чи вдасться магу повернути дівчину мрії, яка стала нареченою впливової людини?

Спецкурс: Перша допомога при ДТП

Де: Курси першої допомоги CAB, вул. Стрийська, 202

Коли: з 10:00 до 18:30

Вартість: 800 грн

Щорічно в Україні у ДТП гине більше ніж 3000 людей. Близько 30% цих смертей можна було б уникнути, якби учасники дорожнього руху уміли надавати допомогу. Курс рекомендований для всіх учасників дорожнього руху – водіїв, пасажирів, мотоциклістів, велосипедистів і пішоходів. Програма побудована таким чином, щоб отримані знання можна було відразу відпрацювати на практиці (30% теорії і 70% практики). Навчання проводять сертифіковані інструктори.

Одного разу в Голлівуді

Де: Lviv Film Center, вул. Володимира Великого, 14а

Коли: з 18:20 до 20:50

Вартість: 60 грн

Події фільму розгортаються у Лос-Анджелесі влітку 1969 року. Рік Далтон (Леонардо ДіКапріо) – телевізійний актор, що знаходиться на злеті популярності після нещодавніх зйомок. Він будь-що прагне закріпити свій успіх та зніматися далі. Не хоче пасти задніх і його товариш Кліфф Бут (Бред Пітт). Власне, Бут не актор, а лише дублер. Але справи це не міняє і він вірить у те, що побудує чудову кар’єру.

Неділя, 25 серпня

Sunday BazaarR / Aug 25

Де: площа Коліївщини

Коли: з 13:00 до 20:00

Вартість: за реєстрацією

Вечірній візит у Сад Сну і Кохання

Де: Личаківське кладовище

Коли: з 21:00

Вартість: 140 грн

Львів’ян запрошують на Вечірній Візит у Сад Сну і Кохання в товаристві Соломії Трильовської, з якою можна пройтися незнаними стежками та почути історії непересічних людей, які знайшли свій спочинок на Личакові.

Вчимось танцювати бачату

Де: вул. Героїв УПА, 77

Коли: з 16:00 до 18:00

Вартість: 60-120 грн

Школа соціальних латиноамериканських танців Сальса Адреналіна Львів запрошує на танцювальний майстер-клас із романтичної бачати для початківців. Без вікових обмежень.

Благодійний кінопоказ : Мисливець з Уолл-стріт

Де: Prostir Lviv, вул. Лижв’ярська, 42

Коли: з 21:00 до 23:00

Вартість: безкоштовно

Дейн Дженсен успішний працівник рекрутингової агенції. Робота для нього на першому місці, адже на Уолл-стріт по-іншому не проживеш. Та в робочій метушні він зовсім не має часу на свою сім'ю. Його життя повністю змінюється, коли старшому сину лікарі діагностують рак.

Latina в Malevich Night Club

Де: Malevich night club, просп. Чорновола, 2

Коли: з 20:00

Вартість: безкоштовно або 100-150 грн після 23:00

Вир пристрасті, відверті емоції, нестримні сальса, мамбо, бачата та кізомба під шалені треки від DJ La-Gata – атмосфера найпристраснішого регіону Америки на танцполі клубу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!