Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1798 0
Цими вихідними у Львові відбудеться низка фестивалів, виставка творів, лекція від Бориса Гудзяка та благодійна барахолка.
Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Фото: Катерина Москалюк, Марія Стрельцова

Субота, 14 вересня

Чисте місто Фест 2019

Коли: 11:00-18:00;

Де: ТРЦ Victoria Gardens, вул. Кульпарківська, 226а;

Скільки: безкоштовно.

Під час фестивалю зможете дізнатись про поводження із відходами, почути, що думають про охорону довкілля відомі люди, побачити спеціалізовану техніку, яка прибирає місто, скуштувати корисну екоїжу та дізнатись, як працюють підприємства, що роблять місто чистим, а спосіб життя здоровішим. А ще – принести та здати вторсировину, дізнатися про її переробку.

Міська барахолка

Коли: із 12:00;

Де: внутрішній дворик Ратуші;

Скільки: безкоштовно.

Благодійний проект із важливим меседжем: як стати свідомим споживачем, тим самим почати дбати про планету, і до цього ж допомогти дітям із вадою серця.

Легенда фортепіано у Львові

Коли: 18:00-21:00;

Де: Львівська національна філармонія, вул. Чайковського, 7;

Скільки: від 80 грн.

Виконавиця відома численними виступами у різних куточках світу, десятками престижних премій, є володаркою понад 20 компакт-дисків, 4 з яких стали «золотими». Концертна діяльність музикантки вже успішно триває майже 70 років і до сьогодні захоплює меломанів прекрасними інтерпретаціями фортепіанних композицій.

Hip hop ya don’t stop!

Коли: із 22:00;

Де: Трамвайне депо на Городоцькій, 185;

Скільки: 160-240 грн.

Night Ambassadors презентують у Львові чергову вечірку.

Неділя, 15 вересня

Run the world. Львівська десятка

Коли: 07:00-12:00;

Де: пр. Свободи, 28;

Скільки: для глядачів – безкоштовно.

Темою цьогорічного забігу обрано Run&Travel. 20% від коштів, виручених від пробігу, передадуть у фонд підтримки дітей, які потребують протезування нижніх кінцівок.

Успіх до бізнесі: до чого тут любов? Дискусія з Владикою Борисом

Коли: 17:00-19:30;

Де: Центр Шептицького, вул. Стрийська, 29а

Скільки: безкоштовно за умови попередньої реєстрації.

У межах дискусії говоритимуть про приклад Митрополита Андрея: як він, керуючись любов’ю, досягав успіху у різних вимірах своєї діяльності. Як цим принципом керуватись сьогодні в умовах України 2019 року, в часі війни та політичних потрясінь тощо.

Виставка творів Марії Примаченко

Коли: 10:00-18:00;

Де: Українське мистецтво ХХ ст. НМЛ ім. Андрея Шептицького, вул. Драгоманова, 42;

У творчості Марії Примаченко органічно поєдналися витоки українського живописного та поетичного фольклору. В експозиції виставки представлять понад шістдесят робіт із приватної колекції (Київ) та зі збірки Національного музею у Львові ім. Андрея Шептицького, що репрезентують мистецький спадок 1960–1990-х років.

Знесіння Фест

Коли: 13:00-22:00;

Де: вул. Старознесенська, 24;

Скільки: 20 грн.

Знесіння ФЕСТ – добросусідський міський фестиваль, метою якого є розвиток соціокультурного життя мікрорайонів Знесіння-Кривчиці-Підзамче, а також налагодження взаємодії між його мешканцями. Ініціаторами та організаторами події у 2019 році є ініціативні жителі району Знесіння та ГО «Батьки в дії».


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!