БарбекюФест та День Брюховичів. Львів’ян запрошують активно провести вихідні

2387 0
Цими вихідними у Львові триває Форум видавців, а також відбудеться вечірка 2000-х, екскурсія єврейським кварталом та багато іншого.
фото: lvivnews.info

фото: lvivnews.info

Субота, 21 вересня

 

Форум видавців 2019

Коли: із 9:00;

Де: програма локацій за посиланням;

Скільки: одноденний квиток - 50 грн, пільговий або для працівників навчальних закладів, закладів культури, бібліотек, музеїв (за наявності документів) - 30 грн.

Цьогорічна програма культурного фестивалю налічує понад 800 заходів та 30 тематичних напрямків, повний перелік яких можна переглянути тут. Окрім цього, на сайті Форуму можна знайти різні підбірки подій: куди піти на 26 Book Forum, якщо мене звуть Олександр(а), куди піти на фестивалі з дітьми, 6 авторів з книжками про подорожі тощо.

Додамо, що вперше цього року на Форумі будуть події, перекладені мовою жестів. Усього їх 14 — частина для дорослих, частина для дітей, повний перелік можна переглянути за посиланням.

Lviv BBQ Fest у Львові 

Коли: у суботу та неділю із 10:00;

Де: Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького, вул. Болгарська, 4;

Скільки: безкоштовно.

Уже традиційний, четвертий за рахунком, фестиваль цьогоріч матиме спеціальний дрес-код у техаському стилі. Серед відвідувачів, які його дотримаються, будуть розігрувати цінні призи.

Тематичну атмосферу підтримуватиме також 40-метровий спільний стіл, за яким зможуть зібратися давні друзі та нові знайомі — поціновувачі якісної культури барбекю.

Сансет 2000-х

Коли: 19:00-00:00;

Де: FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24;

Скільки: безкоштовно, після 20:00 – 100 грн.

Biganski & Machitas свою справу знають, тож львів’ян запрошують повернутися в часи FM та хіт-парадів з Jay-Z, Timberlake, Spice Girls, 50 Cent та Beyoncé.

Довженко перетворює

Коли: 19:00-22:00;

Де: Центр Довженка, пр. Червоної Калини, 81;

Скільки: безкоштовно.

Мистецьке дійство #Довженко_Перетворює. Кіно. Музика – це фантастичне поєднання перегляду найкращих кіноробіт метра під музичний супровід від оркестру Львівської національної філармонії.

575-річчя Брюховичів

Коли: із 13:00;

Де: смт Брюховичі, перелік локацій за посиланням

Скільки: безкоштовно.

Із 13:00 на відвідувачів чекатимуть активні та творчі майстер-класи: фітнес, колективний розпис, майстерня декору та флористики, «Back to Hogwarts» — подорож у світ магії через призму паперопластики, «Знайомством з брейкдансом» від братів Дворецьких, розпис футболок «Нове життя старих речей», майстер-клас з малювання, аквагрим, та багато іншого.

Неділя, 22 вересня

Виставка «Ангели»

Коли: 10:00-18:00;

Де: Львівська національна галерея мистецтв ім. Б. Возницького, вул. Стефаника, 3;

Скільки: ля дорослих – 90 грн, для студентів – 30 грн, для дітей та пенсіонерів – 15 грн.

Виставковий проект «Ангели» – знакова подія для української культури і водночас наймасштабніший мистецький проект року. На три місяці у Львові буде створено унікальне середовище взаємодії культур, традицій та новацій на тлі образу ангела у світовому мистецтві.

Виставка творів Марії Примаченко

Коли: 10:00-18:00;

Де: Українське мистецтво ХХ ст. НМЛ імені Андрея Шептицького, вул. Драгоманова, 42;

В експозиції виставки представлено понад шістдесят робіт із приватної колекції (Київ) та зі збірки Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького, що репрезентують мистецький спадок 1960–1990-х років. У творчості Марії Примаченко органічно поєдналися витоки українського живописного та поетичного фольклору.

LesiStrFest

Коли: 13:00-22:00;

Де: вул. Лесі Українки;

Скільки: участь для відвідувачів безкоштовна, для учасників – платна (реєстрація за посиланням).

Sunday BazaarR - недільний маркет вінтажних та секонд-хенд речей.

Екскурсія єврейським кварталом

Коли: 18:00-19:00;

Де: Музей Арсенал, вул. Підвальна, 5;

Скільки: безкоштовно.

Екскурсія єврейським кварталом Львова – це подія присвячена минулому, теперішньому і майбутньому міста та його мешканців. Зустріч для охочих відвідати екскурсію біля входу в Музей Арсенал.


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!