Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1545 0
Цими вихідними у Львові відбудеться відкриття Молодіжного центру, покажуть низку вистав, проведуть майстер-класи та інтелектуальні ігри.
фото: lvivnews.info

фото: lvivnews.info

Субота, 25 січня

Те саме відкриття | #molodvizh

Коли: 14:00;

Де: МолоДвіж. Центр, вул. Чайковського, 31;

Скільки: деталі за посиланням на реєстрацією;

Виставка Тиша

Коли: 11:00-16:00;

Де: Палац Лозинського, вул. В. Стефаника, 3;

Скільки: деталі за посиланням;

Потреба в тиші, усамітненні й паузі продиктована швидким темпом сучасного життя і надміром інформації, який ми отримуємо щодня. Тому для виставки ТИША обрано роботи, в яких звучить тема тиші, мовчання у різних аспектах, – від філософсько-споглядального до релігійно-сакрального. Відповідно задуму й тематика робіт надзвичайно різноманітна: краєвиди, портрети, декоративні композиції та твори релігійної тематики.

Вечірка We Will Rock You

Коли: 22:00;

Де: FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24;

Скільки: до 23 безкоштовно, після – 100 грн;

В останню суботу січня ми разом запалимо атмосферу легендарних часів. Цієї ночі прозвучать рок-хіти всіх часів і народів. Будемо відбивати ритм під «WE WILL ROCK YOU», знімати stories під «IT’S MY LIFE», а під ранок в унісон затягнемо «Zombie, zombie, zombie-ie-ie…

Голомоза співачка. Драма. (Єжен Йонеско)

Коли: 18:00-19:15;

Де: Перший театр, вул. Гнатюка, 11;

Скільки: від 80 грн;

Вистава про людський егоїзм, про брак спілкування абсурд якої полягає в тому,що найближчі люди стають чужими...Драма життя!

Неділя, 26 січня

Майстер-клас з витинання від Дарії Альошкіної

Коли: 15:00-16:30;

Де: Дім Франка, вул. Івана Франка, 152;

Скільки: 300 грн, попередній запис за тел.: 096 158 46 06, 067 740 61 10.

Ви познайомитеся з технікою витинання, навчитеся створювати власну композицію, а також дізнаєтеся всі тонкощі від професійної майстрині, яка з радістю поділиться своїми секретами! В результаті майстер-класу, кожен створить власну роботу – витинанку, яка прикрашатиме ваш інтер‘єр.

Що? Де? Коли?

Коли: 14:00-15:15;

Де: МолоДвіж. Центр, вул. Чайковського, 31;

Скільки: реєстрація за посиланням;

Не знаєте чим зайнятися в неділю, на вулиці холодно або просто хочеться побути в теплі, познайомитися з новими людьми і випробувати свої знання? То маємо для вас чудову пропозицію! Приходьте у Львівській Молодіжний Центр на «Що? Де? Коли?».

Різдвяний дивоконцерт «По Різдву» Соломія Чубай

Коли: 18:00-21:00;

Де: Центр Довженка, пр. Червоної Калини, 81;

Скільки: 200-480 грн;

Соломія Чубай спільно з гуртами «Джалапіта» і «ROCKOKO» та одним з найкращих симфонічних оркестрів України – «INSO-Lviv» подарують Вам та Вашим дітям незабутній та справді казковий вечір.

Коляда на Святомихайлівській горі

Коли: 18:00-20:30;

Де: Храм архистратига Михаїла, вул. Винниченка, 22;

Колядуватимуть три хори храму: чоловічий – «Благовіст», керівник – Назар Гриб, жіночий – «Мироносиці», керівник – Марта Недовіз та камерний хор – «Аксіос», керівник – Марта Карапінка. Концерт «Різдвяні мелодії» у Музеї Івана Труша Коли: 16:00-17:00; Де: музей Івана Труша, вул. Івана Труша, 28; Скільки: безкоштовно. У програмі звучатиме «Щедрик» Миколи Леонтовича, а також традиційна «В'язанка українських колядок» у виконанні флейтист



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!