Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2990 0
Цими вихідними львів'ян кличуть на світову прем'єру Франкової казки, фанк-вечірку, низку екскурсій та інструментальні концерти.
Фото: Lviv IT Kluster

Фото: Lviv IT Kluster

Субота, 22 лютого

MotivatiON Lviv

Коли: 20-22 лютого, 14:00-18:00;

Де: МолоДвіжЦентр, вул. Чайковського, 31;

Скільки: безкоштовно, реєстрація за посиланням;

Як створювати команду з нуля та які лайфхаки є найдієвішими, про неформальну освіту в Україні, що таке тайм-менеджмент і як він допоможе жити повільніше, але з більшою продуктивністю – про все це на інтенсиві від МолоДвіжЦентру.

Як ефективно допомагати тваринам. ГО «Відкриті клітки»

Коли: 15:10-16:30;

Де: Перша львівська медіатека, вул. Мулярська, 2а;

Скільки: безкоштовно, реєстрація за посилання;

На цій зустрічі міжнародна зоозахисна організація "Відкриті клітки" розповість про філософію ефективного альтруїзму. Як врятувати найбільшу калькість тварин? Які дії ефективні і приносять користь, а які шкодять? На ці та багато інших питань відповіді дадуть львівські активісти.

Фанк-вечірка «Funk You»

Коли: 22:00;

Де: !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24;

Скільки: до 23:00 – безкоштовно, після — 100 грн;

22 лютого !FESTrepublic, потоне у мелодіях теплого фанку. Пульсуючий ритм, гучні ударні, крикливий вокал та джазі мотиви – все, за що ми любимо цей стиль. За пультом місцеві королі жанру та запальний друг зі столиці. Беріть з собою друзів, одягайтеся яскравіше і приходьте відпочивати душею і тілом.

Кураторська екскурсія про художника Кирила Устияновича

Коли: 16:00-17:00;

Де: пр. Свободи, 20;

Скільки: за ціною вхідного квитка.

Під час кураторської екскурсії Ви матимете змогу глибше познайомитись із багатогранною діяльністю Корнила Устияновича як художника, що працював у різних видах і жанрах образотворчого мистецтва, з його новаторськими пошуками й починаннями у національному мистецтві.  Екскурсію проведе кураторка виставкового проєкту, завідувачка відділу «Українське мистецтво XVIII - поч. ХХ ст.» Оксана Жеплинська.

Satirikon: Live Music

Коли: 19:30-21:30;

Де: Satirikon Night Art Bar Богдана Лепкого вулиця, 17;

Скільки: безкоштовно.

Неділя, 23 лютого

LET'S ART! DAY

Коли: 13:00-19:00;

Де: Дзиґа, вул. Вірменська, 35;

Усі кошти ( за винятком організаційних внесків) підуть на допомогу вісімнадцятирічному Данилу Патенку, який бореться з монобластним лейкозом та збирає 110 000$ на трансплантацію кісткового мозку.

Ви зможете відвідати майстер-класи, як-от мініатюрна ліпка, скетч-малювання (в різних форматах), ілюстрація, форзац майстер-клас та графіка, а також на вас чекає видовищний інтерактивний майстер-клас та багато цікавого.

Опера «Лис Микита»

Коли: 18:00-19:45;

Де: Львівський національний академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької, пр. Свободи, 8;

Скільки: 50-300 грн;

У Львові відбудеться світова прем’єра опери українського композитора Івана Небесного «Лис Микита» за однойменною поемою Івана Франка. Як цілісне дійство, вона поєднає в собі і веселий сюжет і драматичний підтекст, та підходить для сімейного перегляду. 

Екскурсія «Ансамбль Успенської церкви»

Коли: з 14:00 до 17:00;

Де: місце зустрічі – у SMS зареєстрованим до 21:00 напередодні події;

Скільки: для студентів та пенсіонерів – 150 грн, для дітей до 16 років – безкоштовно, іншим – 180 грн;

Львів’ян запрошують на екскурсію історика архітектури Тетяни Казанцевої та дослідника геральдики і символіки в архітектурі Львова Тараса Завадовського «Ансамбль Успенської церкви». Для участі необхідна реєстрація, яка діє лише після передоплати у кав’ярні «Штука» або онлайн за реквізитами.

Інстурментальні концерти

Коли: 13:00-14:30;

Де: Львівська національна філармонія, вул. Чайковського, 7;

Скільки: 50 грн;

Тут солістами будуть юні музиканти, а музична програма сповнена легкості та настрою.

Вистава «Джалапіта»

Коли: 17:00-18:30;

Де: Перший театр, вул. Гнатюка, 11;

Скільки: від 40 грн;

Це перша постановка на українській сцені твору Емми Андієвської (лауреатки Національної премії ім. Т. Шевченка 2018). Режисер вистави – Артем Вусик, відомий львів’янам виставами «Перетворення» і «Любов». Важливою складовою вистави є вибудовані Ніною Хижною пластика та хореографія.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!