Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

7059 0
Львів'ян запрошують на презентацію книги, перегляд фільму просто неба та низку заходів до Дня Незалежності.
Фото: prolviv.com

Фото: prolviv.com

Субота, 22 серпня

Презентація книг «На щиті» Ірини Вовк

Коли: 15:00;

Де: Парк культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького, вул. Болгарська, 4;

Скільки: безкоштовно.

У Парку культури відбудеться презентація великого тритомного видання споминів родин загиблих українських воїнів у війні на Донбасі. Авторка книги – львівська військова журналістка і волонтерка Ірина Вовк збирала спогади по усій Україні, про бійців різних підрозділів.

Літній Джаз в саду

Коли: 19:30-21:30;

Де: Митрополичі сади, пл. Святого Юра, 5;

Скільки: деталі за посиланням;

Одні з найкращих джазменів України зіграють спеціальну джазову програму із улюблених вокальних та інструментальних хітів і стандартів: Анастасія Літвінюк та Ігор Гнидин (лідери проекту SHOCKOLAD), темпераментий контрабасист Сергій Федорчук та яскрава вокалістка Юлія Швед. Спеціальна програма – це унікальна підбірка хітів Френка Сінатри, Тоні Беннета, Енді Уільямса та інших.

Перегляд фільму на відкритій терасі Coworking Platforma

Коли: 22:00;

Де: Futura HUB, вул. Кульпарківська, 220;

Скільки: безкоштовно, реєстрація тут або за телефоном: 067 690 59 56;

На терасі Coworking Platforma пропонують переглянути кримінальну комедію Гая Річі. За сюжетом фільму «Джентльмени» (2019), головний герой придумує блискучу нелегальну схему бізнесу, який він вирішує продати впливовим мільярдерам з США. Проте на його шляху з'являються небезпечні джентльмени. Ситуація загострюється з кожною хвилиною, а сюжет стає все цікавішим.

Неділя, 23 серпня

Lviv Ice Cream Market 2020

Коли: 12:00;

Де: Парк культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького, вул. Болгарська, 4;

Скільки: безкоштовно, реєстрація за посиланням

Львів’янам пропонують великий вибір морозива, неймовірні поєднання смаків та подач.
У програмі – сонячний чіл під літні музичні сети, багато-багато морозива та комфортні відпочинкові зони на свіжому повітрі.

Брати Гадюкіни на пл. Ринок – безпечний концерт

Коли: 18:00;

Де: Площа ринок;

Скільки: безкоштовно.

На площі Ринок жива виступить легенда українського рок-н-ролу та запалить серця кожного… Панк, блюз, реґі, фольк, рок-н-рол, галицький колорит, тотальний стьоб та запальний драйв гримітимуть на сцені.

Після концерту – автограф-сесія та вечірка.

Вистава «Королева краси»

Коли: 19:00-21:30;

Де: Театр Леся Курбаса, вул. Леся Курбаса, 3;

Скільки: 200 грн;

Ця водночас жахлива й комічна історія ірландського драматурга МакДонаха про домашню тиранію і насильство за задумом авторів вистави потребувала відчуття герметичності у її сценічному вирішенні. Стосунки старої капризної матері та немолодої дочки, яка вимушена її доглядати, глядач має роздивлятися мало не впритул, як через збільшувальне скло. Саме для цього на авансцені змонтували проєкційний апарат. Режисер у тандемі з художником точно відчули непобутову природу цього твору й перетворили «Королеву краси» у справжню фантасмагорію й театральний бурлеск.

Нагадаємо, що цими вихідними у Львові святкуватимуть День прапора та День Незалежності. Програма святкових днів – за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!