Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1593 0
Цими вихідніми львів'ян кличуть на низку вистав, виставок, екскурсій та вечірок.
Фото: Freepik

Фото: Freepik

Субота, 10 жовтня

Вечірня екскурсія музеєм

Коли: 20:00-21:00;

Де: Музей «Львів Стародавній», вул. Краків, 21;

Скільки: 40 грн;

Історія стародавнього Львова оживає і захоплює. Визначні постаті минулого звертаються до тебе особисто і передають своє послання майбутньому. Стародавні артефакти доводять, що багатство минулого безцінне.

Вистава «Два джентльмени з Верони»

Коли: 19:00-21:00;

Де: Перший театр, вул. Гнатюка, 11;

Скільки: 150-220 грн;

Ви втратили сон? Розмовляєте на вулиці самі з собою? Віршуєте? Несподівано плачете або смієтесь без видимої причини? Нічого не робите, і годинами мугикаєте любовні пісеньки?

Тільки не хвилюйтеся. Ви просто закохалися! Це не страшно! Вам треба на виставу «Два джентльмени з Верони» до Першого театру.

Виставка «Байдуже» Жанни Петренко у «Квартирі 35»

Коли: 18:00-22:00;

Де: Дзиґа, вул. Вірменська, 35;

Скільки: деталі за посиланням;

Lviv Art Week – 2020

Коли: 13:00-20:00;

Де: FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24;

Скільки: за детальнішою інформацією звертайтеся: [email protected], 096 63 57 874;

8-11 жовтня у креативному просторі FESTrepublic відбудеться Lviv Art Week – захід, який стане першою цеглинкою в розбудові нового амбітного і щорічного артпроєкту європейського зразка. Експозиційна площа «LAW» умовно поділятиметься на зони, у яких представимо одразу кілька проектів різного спрямування. Відкриватиме експозицію секція скульптури: роботи іменитих скульпторів та представників молодого покоління. У наступному сегменті запрезентуємо твори чотирьох колаборацій художників з дизайнерами, які створюють колекції Lviv Fashion Week – 2020.

Неділя, 11 жовтня

Home Party 2.0

Коли: 20:00;

Де: МолодоЗелено, вул. Джерельна, 20;

Скільки: 70, 100 грн;

Треки, які ти, зазвичай, вмикав лише вдома звучатимуть для усіх. Навушники, до речі, теж можеш залишати, вони тобі не знадобляться. А от друзів – клич! Бо буде дуже круто!

Драйвова домашня закрита вечірка. Багато диму, світла і смачних напоїв.

Кураторська екскурсія виставкою Лабіринти ЛКСФ з Павлом Гудімовим

Коли: 16:00;

Де: Центр архітектури, дизайну і урбаністики

Скільки: 150 грн, реєстрація тут;

Виставка «Лабіринти ЛКСФ» – це спроба розібратись у ненаписаній історії Львівської експериментальної кераміко-скульптурної фабрики як особливого художнього підприємства другої половини ХХ ст. Ми прагнемо навести фокус на феномен тих художників, технологів і майстрів які створювали монументальне і декоративне мистецтво в радянські часи, в умовах боротьби з формалізмом і монументальної пропаганди.

Вистава «Витівки Лиса Микити» у Центрі Довженка

Коли: 14:00-15:00;

Де: Центр Довженка, пр. Червоної Калини, 81;

Скільки: 80 грн;

За мотивами казки Івана Франка: що робити коли в тебе немає влади ведмедя, сили вовка, коли ти не маєш достатньо харчів і грошей, а життя в лісі вимагає сили, мужності та витривалості? Лис Микита знає формулу успіху: по-перше потрібно бути постійно в русі, по-друге, використовувати не тільки свій розум, а й винахідливість.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!