Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1562 0
Цими вихідними львів'ян запрошують на концерт і прем'єру фільму в Центрі Довженка, виставку живопису, вечірку та презентацію книги.
Фото:  Planet Hotels

Фото: Planet Hotels

Субота, 17 жовтня

Показ фільму «Черкаси»

Коли: 18:00;

Де: Центр Довженка, пр. Червоної Калини, 81;

Скільки: безкоштовно.

«Черкаси» – український художній фільм режисера Тимура Ященка (2020 рік) про оборону однойменного морського тральщика, заблокованого російськими військами в бухті Донузлав у березні 2014 року під час анексії Криму. Стрічка створена за підтримки Держкіно України.

Презентація книги «На Щиті» від Ірини Вовк

Коли: 17:00-19:30;

Де: галерея сценографії, вул. Городоцька, 36;

Скільки: безкоштовно;

У Галереї сценографії відбудеться презентація великого тритомного видання споминів родин загиблих українських воїнів у війні на Донбасі. Авторка книги – львівська військова журналістка і волонтерка Ірина Вовк збирала спогади по усій Україні, про бійців різних підрозділів.

Sensum / Відчуття. Виставка живопису Марини Бондар-Творовської

Коли: 11:00-18:00;

Де: Львівський ляльковий театр, пл. Данила Галицького, 1;

Скільки: безкоштовно;

«Sensum (лат. – відчуття)» – це виставка-мандрівка творчим світом автора, в якому бачення навколишнього та його емоційне забарвлення передане за допомогою фарб і динамічних кольорових поєднань.
Кольорові гори, тендітні квіти, екзотичні птахи, і соковиті фрукти - мозаїка картин, і емоційних відчуттів.

Вечірка «We will rock you»

Коли: 22:00;

Де: !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24;

Скільки: 50 грн;

Цієї ночі прозвучать рок-хіти всіх часів і народів. Будемо відбивати ритм під «WE WILL ROCK YOU», знімати stories під «IT’S MY LIFE», а під ранок в унісон затягнемо «Zombie, zombie, zombie-ie-ie…

Неділя, 18 жовтня

Концерт WSZYSTKO

Коли: 17:00;

Де: Центр Довженка, пр. Червоної Калини, 81;

Скільки: 300-400 грн;

Wszystko – чи не єдиний у Львові кавер-бенд, який займається пропагандою саме української музики. Учасники колективу реставрують старі українські пісні та по своєму аранжують нові. В репертуарі музикантів можна почути унікальні українські пісні від танго та фокстротів 30-х років до диско і рок-музики 70-х, авторські неочікувані аранжування відомих пісень від Білоножків, Миколайчука і Зіброва до Бумбоксу, Другої ріки та Океану Ельзи.

Дитяча Літургія за здоров’я усіх дітей світу

Коли: 11:00;

Де: Храм Святого Лазаря, вул. Коперника, 27;

Скільки: безкоштовно;

Особливістю Літургії буде те, що функції регента, дяка і хору виконуватимуть діти без дорослих наставників, самостійно. Це перший із багатьох передювілейних проектів капели «Дударик». У 2021 році капелі виповнюється 50 років.

Ігор Ковалевич. Вежа. Деконструкція

Коли: 10:00-19:00;

Де: Я Галерея, вул. Шота Руставелі, 8;

Скільки: деталі за посиланням;

У неділю – останній день презентації проєкту львівського художника-кераміста Ігора Ковалевича «Вежа. Деконструкція» триватиме з 23.09 до 18.10. Він останній в рамках паралельної програми до виставки «Лабіринти ЛКСФ» куратора Павла Гудімова. Буде представлено нову серію керамічних об’єктів 2020 року, які об’єднані ідеєю деконструкції класичної художньої форми. Вона народжує новий сенс завдяки взаємодії відмінностей усередині. Виставка відкрита до огляду в арт-центрі Я Галерея Львів зі збереженням всіх правил епідеміологічної безпеки.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!