Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

2264 0
Цими вихідними львів'ян кличуть на виставку французького фотографа, екскурсію вулицею Чупринки, а також скуштувати сирника і подивитися, як силачі встановлюватимуть рекорд.
Фото: Lviv IT Kluster

Фото: Lviv IT Kluster

Субота, 24 жовтня

Встановлення рекорду України до дня дорожника 2020

Коли: 14:00;

Де: пр. Червоної Калини, 62;

Скільки: безкоштовно;

До дня дорожника 2020 представники Львівського осередку Федерації Стронгмену України спробують встановити рекорд України із перетягування важковагової дорожньо-будівельної техніки. Шість богатирів проти сто тонн заліза. 

Суботня рапсодія

Коли: 21:00;

Де: вул. Старознесенська, 24;

Скільки: 50 грн;

Знаєте що? Ми вирішили не гратись в діпну музику, а просто зібратись та повеселитись від душі. Жовтень заграє новими барвами, попри дощ та холод. А знаєте чому? Ми зберемося, щоб станцювати підошви під улюблені поп-хіт-легенди! Всі свої, нічого зайвого. Тільки ти, музика і яскрава суботня ніч.

Авторська екскурсія директора Дому Франка Богдана Тихолоза

Коли: 15:00-16:00;

Де: вул. Івана Франка 150-152;

Скільки: 300 грн (гроші скерують на лікування Франкової груші);

Який він, живий Франко – без глянцю, без пафосу, без хрестоматійної патини? Що ми про нього знаємо, як його при/відсутність відчуваємо? І чому взагалі досі про нього говоримо? Про Франка зблизька і про все, що ви хотіли знати про нього, але соромилися спитати, – в авторській екскурсії директора Дому Франка Богдана Тихолоза з нагоди 80-літнього ювілею Музею.

Неділя, 25 жовтня

День Львівського сирника

Коли: 14:00;

Де: Палац Потоцьких, вул. Коперника, 15;

Скільки: деталі тут;

25 жовтня львів'ян пригощатимуть величезним сирником, який приготований з любов'ю та за традиційним львівським рецептом. Початок о 14:00 на подвір'ї Палацу Потоцьких. Подія відбудеться в межах Свята Сиру і Вина у Львові.

«Вулицею Чупринки, найкраще», екскурсія Тетяни Казанцевої

Коли: 12:00-15:00;

Де: місце зустрічі – у смс зареєстрованим до 21:00 напередодні події.

Скільки: 200 грн;

Запрошуємо на прогулянку однією з найдовших вулиць дільниці Новий Світ - вулицею Чупринки, колишньою Потоцького, Кшижовою, а також Пушкіна! Ця вулиця об'єднала в собі найрізноманітніші стилі кінця ХІХ -- І третини ХХ століття, там збудовані вілли, чиншові кам'яниці, храми, школи, лікарня та навіть ботанічний сад. 

Виставка «Homo Urbanus Ukrainus» Жана-Марка Караччі

Коли: 11:00;

Де: Музей пивної історії – Львіварня, вул. Клепарівська, 18;

Скільки: квитки тут;

Жан-Марк Караччі – французький фотограф, який створив серію “Homo Urbanus Europeanus”. Для цього проєкту він сфотографував 42 столиці Європи і презентував світлини на 49 виставках у 26 країнах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!