Куди піти на вихідні у Львові. Tvoemisto.tv рекомендує

1332 0
Львів'ян кличуть на майстер-клас з виготовлення різдвяних іграшок, виставку живопису та виставу про Святого Миколая, а також на перегляд фільмів.
Фото: Lviv IT Kluster

Фото: Lviv IT Kluster

Субота, 12 грудня

Вистава «Стежечка Святого Миколая»

Коли: 12:00-13:10;

Де: Перший театр, вул. Гнатюка, 11;

Скільки: від 40 грн.

«Стежечка святого Миколая» - це святкове театральне дійство за казкою А. Тумана на дві дії для дітей віком від шести років.

З початком зими всі чекають святого Миколая, котрий приходить із Ангеликами до нас щороку, приносячи радість та подарунки – хто на що заслужив. Проте не всі знають, що для того, аби Миколай спустився з небес, зірки вказують йому шлях на землю.

Чи ж зможе дістатися до нас Миколай, якщо хитрий Чорт, змовившись із Вовком, сховає зірки? Звичайно, що зможе, бо в таку чарівну ніч навіть Зайці можуть стати хоробрими (якщо зуміють бути дружніми), а світло щирих сердець здатне світити сильніше, ніж зірки.

Різдвяна іграшка

Коли: 17:00-20:00;

Де: Центр Довженка, пр. Червоної Калини, 81;

Скільки: 30 грн;

Запрошуємо відвідати майстер-класи від мисткині Зоряни Лильо-Откович «Різдвяна іграшка». Це – унікальні передноворічні майстерки, на яких дізнаєтесь про всі етапи створення ялинкової іграшки, самостійно виконаєте листівку чи створите новорічні прикраси власної ручної роботи.

Movie Evening

Коли: 18:00-22:00;

Де: вул. Старознесенська, 24;

Скільки: безкоштовно за попередньою реєстрацією.

Всі скучили за феєричними вечірками і нестримними танцями, проте розуміємо, що вони не на часі. Тому в суботу 12/12 влаштовуємо перегляд улюблених фільмів тінейджерства – «21 and over», «Project-X» та хоча б через екран пригадаємо – як це, відриватись на повну.

Розклад:

18:00 – відкриваємо двері

18:00-18:30 – Dj-set

18:30 – показ фільму «Project-X»

20:15 – показ фільму «21 and over».

Неділя, 13 грудня

Екскурсія Львовом «Від ботсаду до лісової школи»

Коли: 10:30-13:00;

Де: реєстрація та деталі тут;

Скільки: 200 грн.

Запрошуємо до оздоровчої та пізнавальної прогулянки вулицями Кирила й Мефодія та Кобилянської, розташованими на схилах Калічої та Вроновських гір. Маршрут прокладений між важливими дендрологічними об'єктами Львова – давнім ботанічним садом університету, заснованим Гіацинтом Лобажевським у 1852, та Лісовою школою, що функціонувала з 1870-х років. 

Лебедине озеро

Коли: 12:00-14:10;

Де: Львівська опера, пр. Свободи, 8;

Скільки: від 75 грн.

На сцені Львівського національного академічного театру опери та балету імені С. Крушельницької були поставлені усі три балети – «Лебедине озеро», «Лускунчик» та «Спляча красуня» – Петра Чайковського. Найпершим звісно був балет «Лебедине озеро»: в репертуарі театру він вперше з’явився ще у 20-их рр. ХХ століття, і продовжує бути затребуваним до сьогодні.

Виставка живопису Квітослави Булавіної «На вечірку»

Коли: 10:00-19:30;

Де: вул. Котляревського, 8;

Скільки: безкоштовно.

2020-ий – рік постійних викликів, схожий на смугу перешкод. Тому прощаємося з ним бурхливою вечіркою  – гамірною і яскравою, з бульбашками шампанського і блискітками. Над гостями крутиться дискобол, всі клопоти на паузі, у списку справ – танці, безтурботні розмови та усмішки.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!