Куди піти на вихідні у Львові: Tvoemisto.tv рекомендує

4527 0
У Львові вихідні завжди насичені цікавими подіями. Цього тижня у Львові можна і водяними ліліями помилуватися, і музику різних епох послухати. Tvoemisto.tv підібрало кілька заходів, на які буде цікаво піти як львів`янам, так і гостям міста.
Фото: todaysphoto.org

Фото: todaysphoto.org

У суботу, 21 червня, у Міжнародний день музики у Львові вдруге відбудеться неординарна подія – Свято музики: на 50 різноманітніших локаціях у місті понад 120 музикантів гратимуть музику різних стилів та напрямів. Організатори розробили інтерактивні карти, на яких позначили усі місця виступів. Програма та локації Свята музики.

У неділю, 22 червня, у межах проекту «На вихідні з сім’єю у музей», мешканці та гості Львова мають змогу відвідати зі своєю сім’єю музеї на пільгових умовах. Цих вихідних до проекту долучились такі музеї: Художньо-меморіальний музей Олекси Новаківського. Філія Національного музею імені Андрея Шептицького. (м. Львів, вул. Листопадового Чину, 11), Музей-кімната «Слідами галицьких євреїв» (м. Львів, вул. Котляревського, 30), Музей етнографії та художнього промислу Інституту народознавства НАН України (м. Львів, проспект Свободи, 15), Музей-заповідник «Личаківське кладовище» (м. Львів, вул. Мечникова, 33) та багато інших.

У неділю, 22 червня, львівський ботанічний сад знову запрошує відвідувачів на День відкритих дверей. Тут можна буде подивитись на пальми та водяні лілії. Прийти в бот сад можна з 14:00 до 18:00, вул. Черемшини, 44.

Для любителів давньої музики у неділю у Львові стартує цікавий фестиваль. У концертних залах і храмах Львова звучатимуть музичні шедеври ХVII-XVIII століть у виконанні солістів і ансамблів з Австрії, Норвегії, Росії, Польщі, України.

А для тих, хто віддає перевагу сучасній музиці та хоче навчитись створювати електронну музику з 18:00 в Майстерні міста (площа перед пам’ятником Франку) у неділю львів’ян вперше вчитимуть міксувати. Тут пройде захід під назвою «Музичне обличчя Львова», де слухатимуть звуки міста та пісні про Львів та міксуватимуть свою музику про місто.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!