КУДИ ПІТИ НА ВИХІДНІ У ЛЬВОВІ: TVOEMISTO.TV РЕКОМЕНДУЄ

3090 0
На вихідних у Львові завжди дуже цікаво. Як обрати найцікавіші заходи і не пропустити нічого важливого? Читайте рекомендації Tvoemisto.tv і плануйте гарні вихідні у Львові.

12 липня, у суботу, з 12:30 до 17:30 діятиме Відкритий університет з'їзду молоді «Вітер На-Дії», де читатимуть лекції відомі українці:

12:30-13:30 – ВахтангКіпіані «Як навчитись працювати разом Заходу і Сходу України»

14:00-15:30 – Наталя Панчишин «Шлях від ідеї до проекту, коли немає стартового капіталу»

15:45-17:15– Вікторія Бриндза «Досвід – Мислення – Віра: шлях до прийняття рішень»

17:30-18:30 – отець ҐжеґожСуходольскі «Підготовка до Світового Дня Молоді у Кракові». Місце проведення: УКУ, вул. Хуторівка, 35. Реєстрація на місці.

До 30 липня в ІМАХ можна переглянути фантастичний трилер з Джонні Деппом у головній ролі – "Перевага". Розклад сеансів: о 10:30, 12:45, 17:15, 19:30 та 20:15. Головний Герой Фільму «Перевага» – геніальний вчений Уілл Кастер (Джонні Депп). Його досягнення у справі вдосконалення комп’ютерів значно перевищують успіхи колег. Уілл завантажує свій мозок у супер-комп’ютер, унаслідок чого виходить машина, здатна мислити та діяти так само осмислено, як і людина…

У неділю, 13 липня, у Музеї народної архітектури і побуту «Шевченківський гай» вже другий рік поспіль відбудеться мистецька акція «На межі тисячоліть». Якщо минулого року вона була у Підтримку Підгорецького замку, то цьогоріч центральним елементом акції є костел Усіх Святих у селі Годовиця. Це – пам’ятка архітектури XVIII століття, що розташований в декількох кілометрах від дороги, яка веде від Львова у бік Пустомит. Цей храм – одне з геніальних творінь відомого львівського архітектора, швейцарця за походженням, Бернарда Меретина. У музичній частині візьмуть участь гурти «Kozak System», «Rock-H», Тарас Курчик,  гість з Донецька, учасник проекту «Голос країни» Ігор Петров та спеціальний гість з Польщі, виконавець відомої пісні «Podaj Rękę Ukrainie» (подай руку Україні) «TARAKA».

Інтерактивний музей «Таємна Аптека» покаже в межах фестивалю «Ніч у Львові» ексклюзивну виставу «Приворотне зілля Айкі Шоенштайна» – переспів оповідання О.Генрі на львівський манер. 12 та 13 липня о 21:00, 22:00, 23:00 та 00:00. «Дійство підсолене місцевими історичними деталями від акторів майстерні «Мистецький Простір», – інформують організатори. Майстерня «Мистецький простір» зібрала актори різних театрів Львова.

Ще два вечори, 12 та 13 липня в межах фестивалю «Ніч у Львові» з 21:00 можна піднятись на вежу храму Святих Ольги і Єлизавети. Оскільки собор є найвищою спорудою міста та сягає 88 метрів у висоту, з вежі храму для відвідувачів відкриється краєвид на весь нічний Львів.

Використано фото: DYVENSVIT.ORG, LVIV-ONLINE.COM, Аптека DS


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!