Куди піти на вихідні у Львові: Tvoemisto.tv рекомендує

3193 0
У Львові на вихідних завжди відбувається багато подій. Найцікавіше на ці вихідні вже традиційно для вас обрало Tvoemisto.tv.

27-28 вересня у Львові на вул. Клепарівській, 39а, відбудеться Міжнародний турнір «Кубок Карпат» з водного поло. Початок ігор о 10:00. За головний приз у турнірі змагаються чемпіони та володарі Кубка України ватерполісти львівського «Динамо», а також команди Кишинева (Молдова), Лодзі (Польща) та Кошице (Словаччина). Наразі у «Кубку Карпат» зіграно два тури, які відбувалися у польському місті  Дембіце та столиці Молдови Кишиневі. Ватерполісти «Динамо» посідають перше місце, маючи у своєму активі стовідсотковий результат – 18 очок з 18-ти можливих.

У суботу, 27 вересня, з нагоди Всесвітнього дня тризму львів’яни та гості міста відкриють сотні парасольок на центральній площі Ринок. Організатори заходу просять усіх охочих учасників флеш-мобу приносити з собою парасольки різних кольорів, аби небо над центральною площею Львова засяяло веселкою. Флеш-моб парасольок відбудеться о 14:00 перед входом у Ратушу, акція проходитиме під гаслом «Львів за мир».

У суботу, 27 вересня, у Львові проведуть GARAGE SALE для того, щоб зробити будки і вольєри для собак, що перебувають у ЛКП "Лев". Мета розпродажу - зібрати мінімум 1500 грн, які необхідні для оплати робіт з виготовлення будок і облаштування вольєрів для собак, які опинилися в ЛКП "Лев".

"Збираємо кошти для оплати робіт по виготовлення будок і обладнанню вольєрів для собак, що перебувають в ЛКП "Лев". Дехто знає цей заклад як "гицлярню", але наразі триває активна робота, щоб перетворити цей заклад на щось людське. Для початку, тваринам потрібно створити хоча б мінімальні умови", - анонсують організатори.

Також на вихідних у Львові можна відзначити День туризму. В межах заходів до Дня туризму спільно з Центром міської історії організовано проект «Кіно Старого Ринку». Під час Дня відкритих дверей у депо на перехресті вул. Сахарова та Вітовського можна буде переглянути відео- і фотоматеріали про перші львівські трамваї, а також оглянути виставку трамваїв різних років, найстарший з яких є дерев’яний і був сконструйований ще 1909 року. Фіналіст чемпіонату світу з приготування кави та засновник концептуальної кав'ярні «Перша кава» Вадим Грановський проведе для львів’ян майстер-клас з приготування кави у джезві. Музей модерної скульптури Михайла Дзиндри (Брюховичі, вул. Музейна, 16) також відчинить свої двері для відвідувачів. Окрім скульптур, у суботу, 27 вересня, можна буде також оглянути інтер’єр будинку-майстерні скульптора, де є понад 800 невиставлених малюнків і фотографій. Опісля буде перегляд фільмів про митця з приватної колекції родини. Детальна програма тут.

У суботу, 27 вересня, на сцені Національного драматичного театру ім. Марії Заньковецької відбудеться унікальний культурний проект – відреставрована версія фільму "ЗЕМЛЯ" Олександра Довженка в супроводі етно-хаос-гурту "ДахаБраха". Початок – о 19:00. 2012 року Національний центр Олександра Довженка розпочав реставрацію знаменитого фільму «Земля» на основі оригінальної версії 1930 року. Музичний супровід до відреставрованої картини протягом зими-весни 2012 року на замовлення «Довженко-Центру» створив український етно-хаос-гурт «ДахаБраха».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!