Куди піти на вихідні у Львові: Tvoemisto.tv рекомендує

3161 0
У Львові на вихідних завжди відбувається багато подій. Найцікавіше на ці вихідні вже традиційно для вас обралоTvoemisto.tv.

З 3 по 5 жовтня у Парку культури пройде благодійний фестиваль «Народжені Майданом» на підтримку української армії. У програмі фестивалю - концерти, літературні читання та презентації, а також майстер-класи. На головній сцені фестивалю виступлять гурти «Кому вниз», «Rock-H», «Оратанія» та інші.

До 5 жовтня під гаслом «Схід і Захід разом!» у Львові відзначає 25-річчя Міжнародний театральний фестиваль «Золотий лев-2014». Половина коштів від вартості квитків буде перерахована на підтримку української армії. А у програмі фестивалю – вистави як львівських акторів, так у театральних труп зі Сходу.

У неділю, 5 жовтня, у Львові пройде вечір лауреатів Літературної премії ім. Богдана-Ігоря Антонича «Привітання життя». Вірші поета читатимуть Юрій Кучерявий, Галина Крук, Остап Сливинський та інші.

До 6 жовтня у приміщенні Львівського палацу мистецтв, що на вул. Коперника, 17 відбуватиметься щорічна виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник». Матимете змогу більше дізнатися про товари, які виробляють у Львові.

Також Tvoemisto.tv пропонує переглянути французько-бельгійську драму з Маріон Котійяр в головній ролі «Два дні, одна ніч». Головна героїня фільму – Сандра (Маріон Катійяр) – одного п’ятничного вечора дізнається, що буде звільнена з роботи. Рішення про це прийнято спільно зібранням співробітників, чотирнадцять з яких готові з нею попрощатися…

Якщо ви віддаєте перевагу спортивному відпочинку, 4 та 5 жовтня у Львові традиційно будуть щедрими на спортивні події - у місті боксуватимуть, змагатимуться в автоспорті, підніматимуть гирі, веслуватимуть та змагатимуться в бодібілдингу. Детальніше тут.

Попри розваги і відпочинок не забуваємо про допомогу військовим. Цих вихідних можна буде відвідати благодійну виставу заньківчан, осінній ярмарок та пригоститися кулішем, принісши теплі речі для солдат. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!