Куди піти на вихідні у Львові: Tvoemisto.tv рекомендує

4136 0
Вихідні у Львові як завжди насичені на різноманітні події. Цієї суботи та неділі запрошуємо вас відвідати майстер-класи та виготовити власноруч святкові сувеніри, а також побувати на відкритій бізнес-зустрічі і зробити новорічний подарунок для бійців на передовій.

Львів’ян вчитимуть робити прикраси для домівок на свята власноруч: різдвяні свічки, віночки, іграшки для ялинки. Цих вихідних у вас теж буде можливість зробити власноруч святковий сувенір.

Чи реально в Україні робити бізнес без хабарів і зв`язків та під час кризи? З чого розпочинати власну справу, якщо є ідея, проте немає «торби грошей»? Про ці та інші корисні речі львів’янам розкажуть на відкритій бізнес-зустрічі у суботу, 6 грудня.

З 5 грудня, у львівських школярів розпочалися зимові канікули. Цьогоріч вони триватимуть довше, ніж зазвичай, впродовж місяця. Tvoemisto.tv підготувало перелік заходів, які дозволять провести довгі зимові канікули цікаво і з користю

На вихідних 6-7 грудня у Львові знову буде розмаїття спортивних подій. Футбол,гирі, карате та хокей – види спорту на будь-який смак.

У кількох великих містах України стартувала акція «Армія подарунків. Свято для солдат». Волонтери збиратимуть новорічні подарунки бійцям на передовій. Подарунки для солдат можна приносити і у Львові. Якщо маєте можливість – долучайтеся!

6 грудня у Львові в проїзду Крива липа з 12:00 до 15:00 буде організовано збір їжі для бездомних собак, які перебувають в ЛКП «ЛЕВ».

Взимку, як ніколи, хочеться тепла, затишку, позитиву і, звісно, чогось смачненького. Тож, на нашу думку, довгими грудневими вечорами саме час переглянути веселі, романтичні, серйозні, але неодмінно «смачні» фільми, які пахнуть прянощами та літом. Гарних вихідних!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!