Куди піти на вихідні у Львові: Tvoemisto.tv рекомендує

3121 0
На вихідні у Львові завжди багато цікавого. Ми обрали для вас події, які варто відвідати!

Різдвяний ярмарок. У кращих традиціях європейських міст, у Львові з 12 грудня 2014 року до 19 січня 2015 року на проспекті Свободи на ділянці від Оперного театру до пам’ятника Шевченку та на південно-східній стороні площі Ринок працюватиме Різдвяний ярмарок.

Тут можна буде придбати товари українських виробників – починаючи від хенд-мейд декорів та закінчуючи одягом, а також глиняний посуд, різдвяні страви, солодощі, глінтвейн тощо. Ярмарок працюватиме у робочі дні з 11:00 до 22:00, а у святкові та вихідні дні – з 10:00 до 23:00.

На площі Ринок вже працює зимова ковзанка. Цього року на північній стороні площі Ринок у Львові знову змонтують сезонну льодову ковзанку. Її облаштують на площі близько 990 кв. м. Ковзанка працюватиме тут до 15 березня наступного року. Окрім льодової арени, тут облаштують також хатинки для гардеробу і прокату ковзанів.

Зустріти Героїв! У суботу, 13 грудня, до Львова повертаються понад 300 військовослужбовців із зони АТО. Зустріч – близько 15:00. Хлопці 80-ї окремої аеромобільної бригади Високомобільних десантних військ вже в дорозі додому.

Піти на Андрія PARTY. У суботу, 13 грудня, у клубі Ринок зброї «Під Арсеналом» ресторатор Андрій Худо спробує себе в роді ді-джея. У програмі: топ-10 треків від Андрія Худо та PJ Ромко Колобочок. Початок о 22:30, вхід вільний.

Стати Миколаєм для вояків. 14 грудня, в неділю, у Львові відбудеться збір смаколиків та подарунків від дітей для військових, які перебувають в зоні АТО. Збір проводитимуть діти катехитичних шкіл на своїх парохіях (храм Положення Пояса Пресвятої Богородиці, храм Пресвятого Серця Христового, храм Непорочного Зачаття Пресвятої Богородиці та інші).

З 14.00 до 18.00 в приміщенні Будинку Офіцерів (вул. Театральна, 22) триватимуть майстер-класи для дітей військових із зони АТО з виготовлення різноманітних речей. Діти матимуть можливість привітати і підтримати своїх батьків, передати їм подарунки та зняти відео-привітання. О 19.00 відбудеться благодійний концерт у Гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла. У програмі – духовні твори у виконанні молодіжних та дитячих хорів церкви та колективу «Modus Vivendi». Також в Архикатедральному Соборі Св. Юра, церкві Різдва Пресвятої Богородиці та Домініканському соборі будуть центри збору медикаментів, одягу, грошей та смаколиків для військових до дня Св. Миколая, які будуть відчинені з 09.00 до 18.00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!